Tortellini met mozzarella.

Een heerlijk bordje gevuld met tortellini met rode pesto en mozzarella. Dit gerecht heb je binnen 15 minuten op tafel! Heerlijk voor groot en klein.

Tortellini met mozzarella

Een heerlijk bordje gevuld met tortellini met rode pesto en mozzarella. Dit gerecht heb je binnen 15 minuten op tafel! Heerlijk voor groot en klein.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram tortellini Ricotta & spinazie (Jumbo)
  • 125 gram spekjes
  • 1 bol mozzarella
  • 3 el rode pesto
  • 75 gram sla naar keuze
  • 125 gram cherry tomaatjes
  • handje zonnebloempitten
  • snuf zout
  • snuf peper
  • 1 el balsamicoazijn

Instructies
 

  • Kook de tortellini beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
  • Bak de spekjes in de koekenpan krokant en zet opzij.
  • Snijd de cherry tomaatjes door de helft.
  • Zodra de tortellini gaar is schep je dit in een kom en roer de pesto en cherry tomaatjes erdoor heen. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Meng de sla met de balsamico en verdeel over de borden. Schep de tortellini ernaast en garneer met de zonnebloempitten, spekjes en scheur de mozzarella erover.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta, pastasalade, tortellini

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk