Een heerlijk bordje gevuld met tortellini met rode pesto en mozzarella. Dit gerecht heb je binnen 15 minuten op tafel! Heerlijk voor groot en klein.
Tortellini met mozzarella
Ingrediënten
- 250 gram tortellini Ricotta & spinazie (Jumbo)
- 125 gram spekjes
- 1 bol mozzarella
- 3 el rode pesto
- 75 gram sla naar keuze
- 125 gram cherry tomaatjes
- handje zonnebloempitten
- snuf zout
- snuf peper
- 1 el balsamicoazijn
Instructies
- Kook de tortellini beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
- Bak de spekjes in de koekenpan krokant en zet opzij.
- Snijd de cherry tomaatjes door de helft.
- Zodra de tortellini gaar is schep je dit in een kom en roer de pesto en cherry tomaatjes erdoor heen. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
- Meng de sla met de balsamico en verdeel over de borden. Schep de tortellini ernaast en garneer met de zonnebloempitten, spekjes en scheur de mozzarella erover.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle