Summer Rolls.

Geniet van deze heerlijke Summer Rolls gevuld met veel groente! Ideaal voor een zomerse avond met vrienden of als lunch. En het is zo simpel om te maken!

Summer Rolls met garnalen.

Geniet van deze heerlijke Summer Rolls gevuld met veel groente! Ideaal voor een zomerse avond met vrienden of als lunch.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 10 min
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 10 stuks

Ingrediënten
  

  • 1 pak rijstvellen van Koh Thai
  • 1 bakje dipsaus met limoen van Koh Thai
  • 1/2 pakje rijstvermicelli van Koh Thai
  • 1 mango
  • 1/2 zakje peen julienne
  • bakje gemengde sla
  • blaadjes koriander
  • sojaboontjes
  • 1/2 komkommer
  • sesamzaadjes

Instructies
 

  • Snijd de groente en frui in dunne reepjes.
  • Bereid de rijstvermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Week een rijstvel voor een aantal seconde in een kom met lauw water en leg het op een snijplank. Verdeel wat rijstvermicelli met reepjes groente & fruit en 3 garnalen in het midden op de rijstvel, vouw de zijkanten naar binnen, rol vervolgens het rijstvel op tot een mooi rolletje. Bestrooi eventueel met wat sesamzaadjes.
  • Heerlijk met de dipsaus.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord springrolls, summer rolls

Dit recept is tot stand gekomen door een samenwerking met Kohthai

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk