Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

HOOFDGERECHTEN RECEPTEN

Romige tagliatelle met biefstukreepjes.

Dit gerecht met biefstuk is simpel om te maken en ontzettend lekker!

Romige tagliatelle met biefstukreepjes.

Dit gerecht met biefstuk is simpel om te maken en ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram tagliatelle
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood paprika
  • 150 gram kastanje champignons
  • 300 gram biefstuk reepjes
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • scheutje bouillon van de pasta
  • 3 el creme fraiche
  • 1 el ketjap manis
  • 150 gram spinazie
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle met een groente bouillonblokje beetgaar en bewaar en klein beetje bouillon voor later.
  • Snipper de ui en knoflook, snijd de paprika in reepjes en de champignons in plakjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig.
  • Voeg de paprika en champignons met de kerrie en paprikapoeder toe en bak dit voor 3 minuten mee. Voeg een scheutje bouillon van de pasta toe.
  • Voeg de biefstukreepjes toe en bak dit voor 2 minuten mee.
  • Schep de creme fraiche en de ketjap manis erdoor en laat dit voor 2 minuten pruttelen.
  • Roer de spinazie door de saus en als deze slinkt voeg je de tagliatelle toe.
  • Roer alles voorzichtig door elkaar heen, eventueel nog een snuf zout en peper naar smaak.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord biefstukreepjes, pasta

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.