Dit gerecht met biefstuk is simpel om te maken en ontzettend lekker!



Romige tagliatelle met biefstukreepjes.
Ingrediënten
- 200 gram tagliatelle
- 1 groente bouillonblokje
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 rood paprika
- 150 gram kastanje champignons
- 300 gram biefstuk reepjes
- 1 tl kerriepoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 3 el creme fraiche of slagroom
- 1 el ketjap manis
- 150 gram spinazie
- zout
- peper
- olijfolie
Instructies
- Kook de tagliatelle met een groente bouillonblokje beetgaar en bewaar een scheutje pasta water voor later.
- Snipper de ui en knoflook, snijd de paprika in reepjes en de champignons in plakjes.
- Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig.
- Voeg de paprika en champignons met de kerrie en paprikapoeder toe en bak dit voor 3 minuten mee.
- Voeg de biefstukreepjes toe en bak dit voor 1 minuut mee.
- Voeg een scheutje pasta water toe en schep de crème fraiche en de ketjap manis erdoor en laat dit voor 2 minuten pruttelen.
- Roer de spinazie door de saus en als deze slinkt voeg je de tagliatelle toe.
- Roer alles voorzichtig door, eventueel nog met een snuf zout en peper naar smaak.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle