Romige tagliatelle met biefstukreepjes.

Dit gerecht met biefstuk is simpel om te maken en ontzettend lekker!

Romige tagliatelle met biefstukreepjes.

Dit gerecht met biefstuk is simpel om te maken en ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram tagliatelle
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood paprika
  • 150 gram kastanje champignons
  • 300 gram biefstuk reepjes
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 3 el creme fraiche of slagroom
  • 1 el ketjap manis
  • 150 gram spinazie
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle met een groente bouillonblokje beetgaar en bewaar een scheutje pasta water voor later.
  • Snipper de ui en knoflook, snijd de paprika in reepjes en de champignons in plakjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig.
  • Voeg de paprika en champignons met de kerrie en paprikapoeder toe en bak dit voor 3 minuten mee.
  • Voeg de biefstukreepjes toe en bak dit voor 1 minuut mee.
  • Voeg een scheutje pasta water toe en schep de crème fraiche en de ketjap manis erdoor en laat dit voor 2 minuten pruttelen.
  • Roer de spinazie door de saus en als deze slinkt voeg je de tagliatelle toe.
  • Roer alles voorzichtig door, eventueel nog met een snuf zout en peper naar smaak.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord biefstukreepjes, pasta

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk