Zoete aardappelsoep.

Een basisrecept voor een lekkere stevige zoete aardappelsoep. Binnen 25 minuten zet je deze lekkere soep op tafel. Bekijk alle soep recepten hier!

Zoete aardappelsoep.

Een basisrecept voor een lekkere stevige zoete aardappelsoep. Binnen 25 minuten zet je deze lekkere soep op tafel.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang voorgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 zoete aardappelen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tomaat
  • 1 groente bouillonblokje
  • 500 ml water
  • peterselie
  • chili vlokken (voor wat pit)

Instructies
 

  • Schil de zoete aardappels en snijd de aardappels in blokjes. 
  • Pel en snipper de ui en knoflook en snijd de tomaat in blokjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook even aan.
  • Voeg de zoete aardappelblokjes en tomaat toe en bak mee.
  • Voeg het water en bouillonblokje toe en kook dit ongeveer 15 minuten tot de zoete aardappel gaar is.
  • Pureer de soep.
  • Garneer met wat peterselie en chili vlokken.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord soeprecepten, zoete aardappelsoep

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk