Deze salade is heerlijk fris en tegelijk wat pittig door de rucola. Een heerlijk gevulde salade met stukjes zoete appel, walnoten, tomaten, pijnboompitten en geitenkaas. Bekijk al mijn salade recepten hier!



Rucola salade met appel & walnoten.
Ingrediënten
- klein zakje rucola sla
- 1 appel
- handje walnoten
- handje pijnboompitten
- 100 gram geitenkaas
- 4 snoeptomaten
- 1 el honing
- 3 el extra vierge olijfolie
- 1 el appelazijn
- 1 tl citroensap
- snuf zout
Instructies
- Was en snijd de appel in kleine stukjes, de tomaatjes in vieren en rooster de pijnboompitten.
- Meng in een kom de rucola sla met de stukjes appel, tomaten, pijnboompitten, walnoten (eventueel breken).
- Meng in een bakje de extra vierge olijfolie, citroensap, appelazijn, honing en snufje zout voor de dressing. Voeg dit toe aan de salade en meng alles goed door elkaar.
- Verkruimel de geitenkaas over de salade en klaar.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Een salade met geitenkaas en walnoten is altijd goed. Hier thuis is dit zeker favoriet.