Rucola salade met appel & walnoten.

Deze salade is heerlijk fris en tegelijk wat pittig door de rucola. Een heerlijk gevulde salade met stukjes zoete appel, walnoten, tomaten, pijnboompitten en geitenkaas. Bekijk al mijn salade recepten hier!

Rucola salade met appel & walnoten.

Deze salade is heerlijk fris en tegelijk wat pittig door de rucola. Een heerlijk gevulde salade met stukjes zoete appel, walnoten, tomaten, pijnboompitten & geitenkaas. Ideaal als bijgerecht.
4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Bijgerecht, lunchgerecht, Salade
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • klein zakje rucola sla
  • 1 appel
  • handje walnoten
  • handje pijnboompitten
  • 100 gram geitenkaas
  • 4 snoeptomaten
  • 1 el honing
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 1 el appelazijn
  • 1 tl citroensap
  • snuf zout

Instructies
 

  • Was en snijd de appel in kleine stukjes, de tomaatjes in vieren en rooster de pijnboompitten.
  • Meng in een kom de rucola sla met de stukjes appel, tomaten, pijnboompitten, walnoten (eventueel breken).
  • Meng in een bakje de extra vierge olijfolie, citroensap, appelazijn, honing en snufje zout voor de dressing. Voeg dit toe aan de salade en meng alles goed door elkaar.
  • Verkruimel de geitenkaas over de salade en klaar.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord frisse salade, rucola

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Rucola salade met appel & walnoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39