Een lekker en makkelijk curry gerecht. Een curry met bloemkool en zoete aardappel.
Bloemkool curry met zoete aardappel.
Ingrediënten
- 1 zoete aardappels
- ½ bloemkool
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 tomaten
- pakje rode curry pasta (Conimex)
- 150 gram kipfilet blokjes
- 100 ml kokosmelk
- ½ el garam masala
- ½ el kurkuma
- olijfolie
Instructies
- Schil en snijd de aardappel in blokjes. Pel en snipper de ui en knoflook fijn.
- Snijd de bloemkool in roosjes, snijd de tomaten in blokjes en de kipfilet in blokjes.
- Verwarm wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook met de kipfiletblokjes 4 minuten aan. Voeg de blokjes aardappel en tomaten toe en roerbak dit mee. Voeg na 2 minuten de bloemkoolroosjes toe en bak dit samen nog 5 minuten.
- Voeg de rode currypasta, de garam masala en de kurkuma toe en roer dit goed door. Voeg de kokosmelk bij en laat dit nog 10 minuten zachtjes pruttelen tot de aardappelen en bloemkool beetgaar zijn.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle