Curry’s zijn zó lekker en zó makkelijk, wij zijn er dol op! Je kan alle kanten op met curry’s. Probeer eens dit recept voor een curry met kip en bloemkool met zoete aardappel.
Bloemkool curry met zoete aardappel.
Curry’s zijn zó lekker en zó makkelijk, wij zijn er dol op! Je kan alle kanten op met curry’s. Probeer eens dit recept voor een curry met kip en bloemkool met zoete aardappel.
Ingrediënten
- 2 grote zoete aardappels
- 1/2 bloemkool
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 2 tomaten
- 2 el rode curry pasta Conimex
- 150 gram kipfilet blokjes
- 300 ml kokosmelk
- 1 el garam masala
- 1 el kurkuma
- olijfolie
Instructies
- Schil en snijd de aardappels in blokjes. Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- Snijd de bloemkool in roosjes, snijd de tomaten in blokjes en de kipfilet in blokjes.
- Verwarm wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, knoflook met de kipfiletblokjes 4 minuten aan. Voeg de blokjes aardappel en tomaten toe en roerbak dit mee. Voeg na 2 minuten de bloemkoolroosjes toe en bak dit samen nog 5 minuten.
- Voeg de rode currypasta, de garam masala en de kurkuma toe en roer dit goed door. Voeg de kokosmelk bij en laat dit nog 10 minuten zachtjes pruttelen tot de aardappelen en bloemkool beetgaar zijn.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment