Voor deze speculoos koeken moet je wel een echte speculaas liefhebber zijn, want deze koeken zijn helemaal geweldig! Je hebt weinig nodig en ze zijn snel klaar.


Speculoos koeken.
Ingrediënten
- 100 gram bloem
- 200 gram speculoos
- 2 tl bakpoeder
- 2 el appelmoes
- 100 gram basterdsuiker
- scheut zonnebloemolie
- 1 tl koek & speculaaskruiden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden (165 hetelucht). Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Stop alle ingrediënten in de mixer en klop tot een mooi koekjesdeeg.
- Gebruik een ijslepel om mooie bolletjes te scheppen. Leg de bolletjes op de bakplaat en druk ze wat platter. Leg de koeken verspreid op de bakplaat, want ze worden groter.
- Bak de koekjes 15 minuten.
- Haal de bakplaat uit de oven en laat de koekjes goed afkoelen. Hier worden de koeken krokanter van. De binnenkant mag best nog lekker zacht zijn.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle