Een lekkere stamppot die makkelijk te maken is. Voor een extra twist kan je eventueel nog uitgebakken spekjes toevoegen.
Stamppot van snijbonen.
Een lekkere stamppot die makkelijk te maken is. Voor een extra twist kan je eventueel nog uitgebakken spekjes toevoegen.
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 400 gesneden snijbonen
- 1 groentebouillonblokje
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- scheutje melk
- 1 el mosterd
- olijfolie
- zout
Instructies
- Schil de aardappelen, snijd in vieren en kook ze met wat zout voor 15 minuten gaar.
- Was en kook de snijbonen met bouillonblokje in 8 minuten beetgaar.
- Pel en snipper de ui, pers de knoflook en bak de ui en knoflook in een koekenpan met wat olijfolie glazig.
- Giet de aardappelen af en stamp de aardappelen met een scheutje melk en mosterd tot een smeuïge puree.
- Meng de ui, knoflook en de snijbonen door de aardappelpuree.
- Breng de stamppot nog eventueel naar smaak met wat zout, peper en mosterd.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment