Een lekkere stamppot die makkelijk te maken is. Voor een extra twist kan je eventueel nog gebakken spekjes toevoegen.
Stamppot van snijbonen.
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen
- 400 gesneden snijbonen
- 1 groente bouillonblokje
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- scheutje warme melk
- 1 el mosterd
- olijfolie
- zout
Instructies
- Schil de aardappelen, snijd in vieren en kook ze met wat zout voor 15 minuten gaar.
- Was en kook de snijbonen met een bouillonblokje in 8 minuten beetgaar.
- Pel en snipper de ui, pers de knoflook en bak de ui en knoflook in een koekenpan met wat olijfolie glazig.
- Giet de aardappelen af en stamp de aardappelen met een scheutje warme melk en mosterd tot een smeuïge puree.
- Roer de ui, knoflook en de snijbonen door de aardappelpuree.
- Breng de stamppot nog eventueel naar smaak met wat zout, peper en mosterd.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle