Stamppot van snijbonen.

Een lekkere stamppot die makkelijk te maken is. Voor een extra twist kan je eventueel nog uitgebakken spekjes toevoegen.

Stamppot van snijbonen.

Een lekkere stamppot die makkelijk te maken is. Voor een extra twist kan je eventueel nog uitgebakken spekjes toevoegen.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 25 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram aardappelen
  • 400 gesneden snijbonen
  • 1 groentebouillonblokje
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • scheutje melk
  • 1 el mosterd
  • olijfolie
  • zout

Instructies
 

  • Schil de aardappelen, snijd in vieren en kook ze met wat zout voor 15 minuten gaar.
  • Was en kook de snijbonen met bouillonblokje in 8 minuten beetgaar.
  • Pel en snipper de ui, pers de knoflook en bak de ui en knoflook in een koekenpan met wat olijfolie glazig.
  • Giet de aardappelen af en stamp de aardappelen met een scheutje melk en mosterd tot een smeuïge puree.
  • Meng de ui, knoflook en de snijbonen door de aardappelpuree.
  • Breng de stamppot nog eventueel naar smaak met wat zout, peper en mosterd.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord makkelijke recepten, snijbonen stamppot, stamppot, stamppot recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk