Carpaccio pastasalade.

Dol op carpaccio? Dol op pasta? Dan heb ik wat lekkers voor jou! Deze carpaccio pastasalade met spekjes in combinatie met de Caesar Dressing is waanzinnig lekker!

Carpaccio pastasalade.

Dol op carpaccio? Dol op pasta? Dan heb ik wat lekkers voor jou! Deze carpaccio pastasalade met spekjes in combinatie met de Caesar Dressing is waanzinnig lekker!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pak carpaccio
  • 80 gram pasta penne
  • 60 gram magere spekjes (kan weggelaten worden)
  • ½ krop ijsbergsla
  • klein rood uitje
  • ¼ komkommer
  • 8 cherry tomaten
  • 2 eieren
  • 1 groente bouillonblokje
  • scheutje caesardressing (Cardini's Original)
  • handje pijnboompitten
  • geraspte parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
  • Bak de spekjes krokant, haal uit de pan en zet opzij.
  • Kook 2 eieren hard, laat afkoelen en snijd in stukjes.
  • Kook ondertussen de pasta met een groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Snijd de sla in grove stukken, ui in dunne halve ringen, komkommer en cherry tomaten in stukjes en doe dit in een kom met een scheut caesardressing.
  • Meng de afgekoelde pasta, gebakken spekjes en stukjes ei erbij.
  • Bestrooi de salade met stukjes carpaccio, pijnboompitten en geraspte parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord carpaccio salade, pasta salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Carpaccio pastasalade.

  1. 5 sterren
    Heerlijk fris recept, ik ben zeer verrast van je heerlijke gezonde recepten!
    Dankjewel Danielle
    Daniëlle Janssens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle