Dol op carpaccio? Dol op pasta? Dan heb ik wat lekkers voor jou! Deze carpaccio pastasalade met spekjes in combinatie met de Caesar Dressing is waanzinnig lekker!


Carpaccio pastasalade.
Ingrediënten
- 1 pak carpaccio
- 80 gram pasta penne
- 60 gram magere spekjes (kan weggelaten worden)
- ½ krop ijsbergsla
- klein rood uitje
- ¼ komkommer
- 8 cherry tomaten
- 2 eieren
- 1 groente bouillonblokje
- scheutje caesardressing (Cardini's Original)
- handje pijnboompitten
- geraspte parmezaanse kaas
Instructies
- Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
- Bak de spekjes krokant, haal uit de pan en zet opzij.
- Kook 2 eieren hard, laat afkoelen en snijd in stukjes.
- Kook ondertussen de pasta met een groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de sla in grove stukken, ui in dunne halve ringen, komkommer en cherry tomaten in stukjes en doe dit in een kom met een scheut caesardressing.
- Meng de afgekoelde pasta, gebakken spekjes en stukjes ei erbij.
- Bestrooi de salade met stukjes carpaccio, pijnboompitten en geraspte parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle