Thaise curry met babymaïs en broccoli.

Deze heerlijke Thaise curry zet je zo op tafel! Heerlijk gevuld met babymaïs, broccoli en kip. Soms is een curry uit een pakje erg makkelijk en dan gebruik ik vaak de kruidenpasta’s van Fairtrade. Kijk snel naar het recept!

Thaise curry met babymaïs en broccoli.

Deze heerlijke Thaise curry zet je zo op tafel! Heerlijk gevuld met babymaïs, broccoli en kip. Soms is een curry uit een pakje erg makkelijk en dan gebruik ik vaak de kruidenpasta's van Fairtrade.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram volkoren rijst
  • 1 gele curry kruidenpasta (Fairtrade Original)
  • 400 ml kokosmelk (Fairtrade Original)
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 300 gram kipfilet
  • 200 gram broccoli
  • 1 blikje babymaïs
  • 1 hand ongezouten cashewnoten
  • handje koriander
  • 1 el olijfolie

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
  • Snijd de kipfilet in kleine reepjes, broccoli in roosjes, pel en snipper de ui fijn en pers de knoflook.
  • Verhit wat olijfolie in een wok en bak de kipfilet reepjes, de ui en knoflook even aan.
  • Voeg de broccoli met de babymais bij de kip en roerbak dit 5 minuten mee.
  • Voeg de Thaise gele curry kruidenpasta en kokosmelk toe en roer alles goed door. Laat dit 10 minuten op laag vuur pruttelen.
  • Garneer met wat korinader & cashewnoten.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord curry, thaise curry

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk