Pitabroodje avocado met rosbief.

Dit is smullen! Een heerlijk pitabroodje met rosbief voor de lunch. Ontzettend lekker met een heerlijke mayo mosterd dressing met honing en pijnboompitten. Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!

Broodje pita met avocado en rosbief.

Dit is smullen! Een heerlijk pitabroodje met rosbief voor de lunch. Ontzettend lekker met een heerlijke mayo mosterd dressing met honing en pijnboompitten. 
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 pitabroodjes

Ingrediënten
  

  • 2 pitabroodjes
  • 1 avocado
  • 6 plakjes rosbief
  • handje taugé
  • handje pijnboompitten
  • parmezaanse kaas
  • zout
  • peper

dressing:

  • 2 el mayonaise licht en romig (Calve)
  • 1 tl honing
  • 1 tl mosterd

Instructies
 

  • Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
  • Rooster de pijnboompitten.
  • Snijd de avocado door de helft en verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado fijn en voeg een snuf zout en peper toe.
  • Maak de dressing in een kommetje. Alle ingrediënten erin en goed roeren.
  • Verdeel de avocado over de pitabroodjes en garneer met plakjes rosbief, taugé, mayonaise dressing, pijnboompitten en parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gezonde recepten, lunch recepten, pitabroodjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk