Dit is smullen! Een heerlijk pitabroodje met rosbief voor de lunch. Ontzettend lekker met een heerlijke mayo mosterd dressing met honing en pijnboompitten. Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!



Broodje pita met avocado en rosbief.
Ingrediënten
- 2 pitabroodjes
- 1 avocado
- 6 plakjes rosbief
- handje taugé
- handje pijnboompitten
- parmezaanse kaas
- zout
- peper
dressing:
- 2 el mayonaise licht en romig (Calve)
- 1 tl honing
- 1 tl mosterd
Instructies
- Maak de pitabroodjes wat vochtig en verwarm deze in de broodrooster.
- Rooster de pijnboompitten.
- Snijd de avocado door de helft en verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Prak de avocado fijn en voeg een snuf zout en peper toe.
- Maak de dressing in een kommetje. Alle ingrediënten erin en goed roeren.
- Verdeel de avocado over de pitabroodjes en garneer met plakjes rosbief, taugé, mayonaise dressing, pijnboompitten en parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle