Couscous met zoete aardappel, kikkererwten, granaatappelpitjes en feta kaas.

Ook zo dol op couscous? Ik heb een heerlijke couscous salade gemaakt met zoete aardappel, granaatappel pitjes en feta. Geweldige combinatie.

Couscous met zoete aardappel, kikkererwten, granaatappelpitjes en feta kaas.

Ook zo dol op couscous? Ik heb een heerlijke couscous salade gemaakt met zoete aardappel, granaatappel pitjes en feta. Geweldige combinatie.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram couscous
  • 1 zoete aardappelen
  • handje granaatappelpitjes
  • 100 gram feta
  • 100 gram kikkererwten
  • 1 kipfilet
  • ½ ui
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed de bakplaat met bakpapier. Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes. Leg de blokjes op de bakplaat en bestrooi met een beetje olijfolie, peper en zout. Bak de zoete aardappel voor ongeveer 20 minuten in de oven.
  • Bereid de couscous zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Pel en snipper de ui en bak dit met wat olijfolie glazig en voeg de kipfiletblokjes toe en bak dit mee tot de kip gaar is. Snijd de feta in kleine blokjes en laat de kikkererwten uitlekken.
  • Verdeel de couscous over de borden en garneer met de zoete aardappelblokjes, kikkererwten, granaatappelpitjes, kipfilet met ui en feta.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord couscous, couscoussalade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle