Ravioli met spinazie.

Zin in pasta? Wat dacht je van dit recept met wat spekjes en gerookte kip? Binnen 20 minuten heerlijk op tafel.

Ravioli met spinazie.

Zin in pasta? Wat dacht je van dit recept met wat spekjes en gerookte kip? Binnen 20 minuten heerlijk op tafel.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • handje pijnboompitten
  • 125 gram spekreepjes
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 stuk gerookte kip
  • 400 gram ravioli formaggio
  • 1 groente bouillonblokjes
  • 200 gram verse spinazie
  • 2 el creme fraiche
  • geraspte oude kaas

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
  • Bak de spekjes in een pan en pel en snijd de ui en knoflook fijn.
  • Snijd de gerookte kip in kleine blokjes.
  • Voeg de gerookte kip, ui en knoflook bij de spekjes en bak 5 min mee.
  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Voeg de spinazie en de crème fraiche bij de spekjes & ui en roerbak dit zachtjes mee.
  • Giet de ravioli af en schep dit voorzichtig door de spinazie saus.
  • Garneer met wat geraspte oude kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta recepten, ravioli

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39