Zin in pasta? Wat dacht je van dit recept met wat spekjes en gerookte kip? Binnen 20 minuten heerlijk op tafel.
Ravioli met spinazie.
Ingrediënten
- handje pijnboompitten
- 125 gram spekreepjes
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk gerookte kip
- 400 gram ravioli formaggio
- 1 groente bouillonblokjes
- 200 gram verse spinazie
- 2 el creme fraiche
- geraspte oude kaas
Instructies
- Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
- Bak de spekjes in een pan en pel en snijd de ui en knoflook fijn.
- Snijd de gerookte kip in kleine blokjes.
- Voeg de gerookte kip, ui en knoflook bij de spekjes en bak 5 min mee.
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Voeg de spinazie en de crème fraiche bij de spekjes & ui en roerbak dit zachtjes mee.
- Giet de ravioli af en schep dit voorzichtig door de spinazie saus.
- Garneer met wat geraspte oude kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle