Ravioli met spinazie.

Zin in pasta? Wat dacht je van dit recept met wat spekjes en gerookte kip? Binnen 20 minuten heerlijk op tafel.

Ravioli met spinazie.

Zin in pasta? Wat dacht je van dit recept met wat spekjes en gerookte kip? Binnen 20 minuten heerlijk op tafel.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram ravioli formaggio
  • 125 gram spekreepjes
  • 1 stuk gerookte kip
  • 2 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 groente bouillonblokjes
  • 200 gram verse spinazie
  • handje pijnboompitten
  • 2 el creme fraiche
  • geraspte oude kaas

Instructies
 

  • Bak de spekjes in een pan en pel en snijd de ui en knoflook fijn.
  • Snijd de gerookte kip in kleine blokjes.
  • Voeg de gerookte kip en de ui en knoflook bij de spekjes en bak zachtjes 5 min mee.
  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Voeg de spinazie en de crème fraiche bij de spekjes en ui en roerbak dit zachtjes mee.
  • Rooster de pijnboompitten.
  • Giet de ravioli af en schep dit voorzichtig door de spinazie saus.
  • Garneer met wat geraspte oude kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta recepten, ravioli

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk