Dadels met geitenkaas & spek.

Dadels met spek gevuld met geitenkaas. Een heerlijke snack bij een borrel met vrienden. Zo simpel om te maken maar ontzettend lekker.

Dadels met geitenkaas & spek.

Dadels met spek gevuld met geitenkaas. Een heerlijke snack bij een borrel met vrienden. Zo simpel om te maken maar ontzettend lekker.
3 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Snack, tapas
Porties 10 stuks

Ingrediënten
  

  • 10 grote verse dadels
  • 5 plakken ontbijtspek (lange strips)
  • geitenkaas
  • honing

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de dadels in de lengte open en verwijder de pit.
  • Vul de dadels rijk met geitenkaas.
  • Snijd de ontbijtspek in de lengte in tweeën en rol per dadel 1 spekreep om de dadel heen.
  • Bestrooi de dadels met wat honing en leg ze op een bakplaat met bakpapier in de oven voor 15 minuten.
  • Zodra de dadels uit de oven komen kan je nog wat honing over de dadels heen strooien.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord dadels, snack, tapas

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Dadels met geitenkaas & spek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle