Dadels met spek gevuld met geitenkaas. Een heerlijke snack bij een borrel met vrienden. Zo simpel om te maken maar ontzettend lekker.



Dadels met geitenkaas & spek.
Ingrediënten
- 10 grote verse dadels
- 5 plakken ontbijtspek (lange strips)
- geitenkaas
- honing
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de dadels in de lengte open en verwijder de pit.
- Vul de dadels rijk met geitenkaas.
- Snijd de ontbijtspek in de lengte in tweeën en rol per dadel 1 spekreep om de dadel heen.
- Bestrooi de dadels met wat honing en leg ze op een bakplaat met bakpapier in de oven voor 15 minuten.
- Zodra de dadels uit de oven komen kan je nog wat honing over de dadels heen strooien.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Heerlijk snackje