Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ONTBIJT, LUNCH & DRANKJES RECEPTEN

Broodje Aubergine spread met geitenkaas.

Ben jij je broodje pindakaas zat? Wat dacht je van een lekker broodje aubergine spread met zongedroogde tomaten, geitenkaas en pijnboompitten. Geniet ervan!

Broodje aubergine spread met geitenkaas.

Ben jij je broodje pindakaas zat? Wat dacht je van een lekker broodje aubergine spread met zongedroogde tomaten, geitenkaas en pijnboompitten. Geniet ervan!
Voorbereidingstijd 1 min
Bereidingstijd 4 min
Totale tijd 5 min
Gang lunchgerecht
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 2 harde broodjes
  • 4 el aubergine spread van KoRo
  • sla blaadjes
  • 3 zongedroogde tomaatjes
  • handje pijnboompitten
  • geitenkaas

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten.
  • Halveer de broodjes en smeer de broodjes in met de aubergine spread.
  • Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
  • Garneer de broodjes met wat sla, stukjes zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en verkruimel de geitenkaas over de broodjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aubergine, lunch, spread

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.