Een super lekker gerecht met een romige pastasaus gevuld met gekruid kipgehakt, venkel & spinazie. Makkelijk om te maken en snel klaar.
Pasta met venkel, spinazie en kipgehakt.
Ingrediënten
- 300 gram pasta naar keuze
- 1 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 groente bouillonblokje
- 1 venkel
- 300 gram kipgehakt
- 2 el Italiaanse kruiden
- 1½ el paprikapoeder
- 300 gram spinazie
- 200 ml slagroom
- 60 gram geraspte parmezaanse kaas
- peper
- zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta met het groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd de venkel in kleine blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een wok en rul het kipgehak met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder in 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en venkel toe en bak 5 minuten mee.
- Voeg de spinazie toe en laat het al roerende slinken. Voeg de slagroom en de helft van de geraspte parmezaanse kaas toe en roer goed door.
- Roer de pasta door de saus en breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
- Garneer met wat geraspte parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Fijn om te horen!
Voorheen gebruikte ik altijd slagroom maar tegenwoordig ook vaak kookroom.
Net zo lekker en gezonder
Heerlijk en gemakkelijk recept, ik heb de slagroom vervangen door kookroom.