Een super lekker gerecht met een romige pastasaus gevuld met gekruid kipgehakt, venkel & spinazie. Makkelijk om te maken en snel klaar.
Pasta met venkel, spinazie en kipgehakt.
Ingrediënten
- 300 gram pasta naar keuze
- 1 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 groente bouillonblokje
- 1 venkel
- 300 gram kipgehakt
- 2 el Italiaanse kruiden
- 1½ el paprikapoeder
- 300 gram spinazie
- 200 ml slagroom
- 60 gram geraspte parmezaanse kaas
- peper
- zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta met het groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd de venkel in kleine blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een wok en rul het kipgehak met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder in 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en venkel toe en bak 5 minuten mee.
- Voeg de spinazie toe en laat het al roerende slinken. Voeg de slagroom en de helft van de geraspte parmezaanse kaas toe en roer goed door.
- Roer de pasta door de saus en breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
- Garneer met wat geraspte parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle