Pasta met venkel, spinazie en kipgehakt.

Een super lekker gerecht met een romige pastasaus gevuld met gekruid kipgehakt, venkel & spinazie. Makkelijk om te maken en snel klaar.

Pasta met venkel, spinazie en kipgehakt.

Een super lekker gerecht met een romige pastasaus gevuld met gekruid kipgehakt, venkel en spinazie. Makkelijk om te maken en snel klaar.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram pasta naar keuze
  • 1 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 venkel
  • 300 gram kipgehakt
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • el paprikapoeder
  • 300 gram spinazie
  • 200 ml slagroom
  • 60 gram geraspte parmezaanse kaas
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta met het groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd de venkel in kleine blokjes.
  • Verhit wat olijfolie in een wok en rul het kipgehak met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder in 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en venkel toe en bak 5 minuten mee.
  • Voeg de spinazie toe en laat het al roerende slinken. Voeg de slagroom en de helft van de geraspte parmezaanse kaas toe en roer goed door.
  • Roer de pasta door de saus en breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
  • Garneer met wat geraspte parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta, pastarecepten, spinazie, venkel

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk