Smashed Potatoes.

Gek op aardappeltjes uit de oven? Als je deze Smashed Potatoes proeft wil je nooit meer iets anders! Heerlijk met wat knoflookboter en zout.

Smashed Potatoes

Gek op aardappeltjes uit de oven? Als je deze Smashed Potatoes proeft wil je nooit meer iets anders! Heerlijk met wat knoflookboter en zout. 
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram aardappelen
  • olijfolie
  • snuf zout
  • tijm
  • rozemarijn
  • knoflookboter
  • geraspte parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Boen de aardappelen goed schoon en kook ze voor 15 minuten gaar.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Laat de aardappelen drogen en doe ze in een kom.
  • Marineer de aardappeltjes met een scheutje olijfolie, tijm, rozemarijn en zeezout.
  • Pak een bakplaat bedekt met bakpapier en leg de aardappeltjes hierop. Plet de aardappeltjes met een spatel of onderkant van een glas.
  • Schep op elk aardappeltje 1/2 tl knoflookboter en zet in de oven voor 20 minuten.
  • Haal de aardappeltjes na 15 minuten even uit de oven en bestrooi met wat geraspte parmezaanse kaas en zet weer terug tot de kaas is gesmolten
  • Laat de aardappeltjes wat afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappelen, ovengerechten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk