Gek op aardappeltjes uit de oven? Als je deze Smashed Potatoes proeft wil je nooit meer iets anders! Heerlijk met wat knoflookboter en zout.



Smashed Potatoes
Gek op aardappeltjes uit de oven? Als je deze Smashed Potatoes proeft wil je nooit meer iets anders! Heerlijk met wat knoflookboter en zout.
Ingrediënten
- 300 gram aardappelen
- olijfolie
- snuf zout
- tijm
- rozemarijn
- knoflookboter
- geraspte parmezaanse kaas
Instructies
- Boen de aardappelen goed schoon en kook ze voor 15 á 20 minuten gaar.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Laat de aardappelen drogen en doe ze in een kom.
- Marineer de aardappeltjes met een scheutje olijfolie, tijm, rozemarijn en zeezout.
- Pak een bakplaat bedekt met bakpapier en leg de aardappeltjes hierop. Plet de aardappeltjes met een spatel of onderkant van een glas.
- Schep op elk aardappeltje 1/2 tl knoflookboter en zet in de oven voor 20 minuten.
- Haal de aardappeltjes na 15 minuten even uit de oven en bestrooi met wat geraspte parmezaanse kaas en zet weer terug tot de kaas is gesmolten
- Laat de aardappeltjes wat afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Leave a comment