Gek op aardappeltjes uit de oven? Als je deze Smashed Potatoes proeft wil je nooit meer iets anders! Heerlijk met wat knoflookboter en zout.



Smashed Potatoes
Ingrediënten
- 300 gram aardappelen
- olijfolie
- snuf zout
- tijm
- rozemarijn
- knoflookboter
- geraspte parmezaanse kaas
Instructies
- Boen de aardappelen goed schoon en kook ze voor 15 minuten gaar.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Laat de aardappelen drogen en doe ze in een kom.
- Marineer de aardappeltjes met een scheutje olijfolie, tijm, rozemarijn en zeezout.
- Pak een bakplaat bedekt met bakpapier en leg de aardappeltjes hierop. Plet de aardappeltjes met een spatel of onderkant van een glas.
- Schep op elk aardappeltje 1/2 tl knoflookboter en zet in de oven voor 20 minuten.
- Haal de aardappeltjes na 15 minuten even uit de oven en bestrooi met wat geraspte parmezaanse kaas en zet weer terug tot de kaas is gesmolten
- Laat de aardappeltjes wat afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle