Griesmeel koekjes.

Eenvoudige maar heerlijke Marokkaanse griesmeel koekjes die zo simpel om te maken zijn dat je deze zeker eens kan proberen! Kijk snel verder voor het recept!

Griesmeelkoekjes.

Eenvoudige maar heerlijke Marokkaanse griesmeel koekjes die zo simpel om te maken zijn dat je deze zeker eens kan proberen!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Snack, Tussendoortje
Porties 30

Ingrediënten
  

  • 250 gr griesmeel
  • 120 ml zonnebloemolie
  • 250 gr bloem
  • 100 gr suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 zakje bakpoeder
  • 120 ml melk
  • 1 ei
  • eventueel poedersuiker voor het bestrooien van de koekjes

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • Meng alle ingrediënten met een spatel door elkaar. ( niet mixen )
  • Draai kleine bolletjes. Rol de bolletjes door de bakje griesmeel en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat.
  • Bak ze ongeveer 15 – 20 minuten. (ze mogen licht blijven)  en laat ze goed afkoelen.
  • Strooi er eventueel wat poedersuiker over.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakken, bakrecepten, griesmeel, griesmeelkoekjes, koekjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk