Bladerdeeg met spek & kaas.

Bladerdeeghapjes met kaas en spek. Niet gezond maar wel lekker! Makkelijk om te maken en snel klaar.

Bladerdeeg met spek en kaas.

Bladerdeeghapjes met kaas en spek. Niet gezond maar wel lekker! Makkelijk om te maken en snel klaar. 
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Borrelhapje
Porties 12 stuks

Ingrediënten
  

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei
  • 6 plakjes ontbijtspek
  • plakjes kaas

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en plak er 2 tegen elkaar. Druk met je vingers de randjes aan elkaar vast.
  • Leg in de lengte 2 plakjes spek en daarop wat plakjes kaas.
  • Rol het bladerdeeg in de breedte op en snijd voorzichtig in 4 plakken.
  • Herhaal dit met de overige bladerdeegplakjes.
  • Smeer de hapjes in met losgeklopt ei en leg de hapjes bladerdeeg op een bakplaat.
  • Bak de hapjes in 20 á 25 minuten goudbruin.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bladerdeeg hapjes, spek

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle