Bladerdeeghapjes met kaas en spek. Niet gezond maar wel lekker! Makkelijk om te maken en snel klaar.


Bladerdeeg met spek en kaas.
Ingrediënten
- 6 plakjes bladerdeeg
- 1 ei
- 6 plakjes ontbijtspek
- plakjes kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en plak er 2 tegen elkaar. Druk met je vingers de randjes aan elkaar vast.
- Leg in de lengte 2 plakjes spek en daarop wat plakjes kaas.
- Rol het bladerdeeg in de breedte op en snijd voorzichtig in 4 plakken.
- Herhaal dit met de overige bladerdeegplakjes.
- Smeer de hapjes in met losgeklopt ei en leg de hapjes bladerdeeg op een bakplaat.
- Bak de hapjes in 20 á 25 minuten goudbruin.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle