Een heerlijke pastamaaltijd met broccoli en kipgehakt die binnen 20 minuten op tafel staat. Snel en smaakvol, wat wil je nog meer?



Pasta met broccoli en kipgehakt.
Ingrediënten
- 150 gram pasta
- 3 teentjes knoflook
- 1 ui
- 300 gram kipgehakt
- 1 stronk broccoli
- 1 hand doperwten
- 2 el rode pesto
- 1 groente bouillonblokje
- 150 ml kookroom
- 80 gram parmezaanse kaas
- olijfolie
- 1 el italiaanse kruiden
- 1 el paprikapoeder
Instructies
- Kook de pasta met 1 groentebouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd deze ook in stukjes.
- Pel en snipper de ui en pers de knoflook.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en rul het kipgehakt met Italiaanse kruiden en paprikapoeder gedurende 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en de broccoli toe en stoof dit met de deksel op de pan gaar voor een paar minuten.
- Voeg de doperwten, rode pesto, kookroom en de helft van de geraspte kaas toe. Laat de saus wat dikker worden.
- Roer de gekookte pasta door de saus en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
- Garneer de pasta met de overige geraspte kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle