Pasta met broccoli en kipgehakt.

Een heerlijke pasta met broccoli en kipgehakt. Binnen 20 minuten staat deze pasta op tafel. Lekker en snel, wat wil je nog meer?

Pasta met broccoli en kipgehakt.

Een heerlijke pasta met broccoli en kipgehakt. Binnen 20 minuten staat deze pasta op tafel. Lekker en snel, wat wil je nog meer?
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram pasta
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 300 gram kipgehakt
  • 1 stronk broccoli
  • 1 hand doperwten
  • 2 el rode pesto
  • 1 groente bouillonblokje
  • 150 ml kookroom
  • 80 gram parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • 1 el italiaanse kruiden
  • 1 el paprikapoeder

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Snijd de broccoli in hele kleine roosjes. Schil de stronk en snijd de stronk ook in stukjes.
  • Pel en snipper de ui en pers de knoflook. 
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en rul het kipgehak met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en de broccoli toe en stoof dit voor een paar minuten gaar met de deksel op de pan.
  • Voeg de doperwten, rode pesto, kookroom en de helft van de geraspte kaas toe. Laat de saus wat dikker worden.
  • Roer de pasta door de saus en breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
  • Garneer de pasta met de overige geraspte kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord broccoli, pasta, pasta met broccoli

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk