Pasta met broccoli en kipgehakt.

Een heerlijke pastamaaltijd met broccoli en kipgehakt die binnen 20 minuten op tafel staat. Snel en smaakvol, wat wil je nog meer?

Pasta met broccoli en kipgehakt.

Een heerlijke pastamaaltijd met broccoli en kipgehakt die binnen 20 minuten op tafel staat. Snel en smaakvol, wat wil je nog meer?
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram pasta
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 300 gram kipgehakt
  • 1 stronk broccoli
  • 1 hand doperwten
  • 2 el rode pesto
  • 1 groente bouillonblokje
  • 150 ml kookroom
  • 80 gram parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • 1 el italiaanse kruiden
  • 1 el paprikapoeder

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groentebouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd deze ook in stukjes.
  • Pel en snipper de ui en pers de knoflook. 
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en rul het kipgehakt met Italiaanse kruiden en paprikapoeder gedurende 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en de broccoli toe en stoof dit met de deksel op de pan gaar voor een paar minuten.
  • Voeg de doperwten, rode pesto, kookroom en de helft van de geraspte kaas toe. Laat de saus wat dikker worden.
  • Roer de gekookte pasta door de saus en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
  • Garneer de pasta met de overige geraspte kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord broccoli, pasta, pasta met broccoli

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle