Een heerlijke pasta met broccoli en kipgehakt. Binnen 20 minuten staat deze pasta op tafel. Lekker en snel, wat wil je nog meer?



Pasta met broccoli en kipgehakt.
Ingrediënten
- 150 gram pasta
- 3 teentjes knoflook
- 1 ui
- 300 gram kipgehakt
- 1 stronk broccoli
- 1 hand doperwten
- 2 el rode pesto
- 1 groente bouillonblokje
- 150 ml kookroom
- 80 gram parmezaanse kaas
- olijfolie
- 1 el italiaanse kruiden
- 1 el paprikapoeder
Instructies
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de broccoli in hele kleine roosjes. Schil de stronk en snijd de stronk ook in stukjes.
- Pel en snipper de ui en pers de knoflook.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en rul het kipgehak met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en de broccoli toe en stoof dit voor een paar minuten gaar met de deksel op de pan.
- Voeg de doperwten, rode pesto, kookroom en de helft van de geraspte kaas toe. Laat de saus wat dikker worden.
- Roer de pasta door de saus en breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
- Garneer de pasta met de overige geraspte kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle