Een lekker couscous gerecht die je snel op tafel hebt. Een lekker gerecht wat favoriet is bij kinderen!
Parelcouscous met sperziebonen & kipschnitzels.
Ingrediënten
- 200 gram parelcouscous
- 400 gram sperziebonen
- 1 wortel
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 kipschnitzels
- blokjes feta
- 1 tl chinese 5 kruiden (AH Euroma Jonnie boer)
- 1 el ketjap manis
- snuf zout
- snuf peper
- olijfolie
Instructies
- Kook de parelcouscous zoals op de verpakking staat vermeld. En zet apart.
- Schil de wortel en snijd deze in dunne plakjes. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd door de helft. Kook de wortel en sperziebonen 5 minuten beetgaar.
- Pel en snipper de ui en knoflook.
- Meng 1 el olijfolie met ui en knoflook, 1 el ketjap, 1 tl kruidenmix en snuf peper en zout.
- Giet de sperziebonen en worteltjes af en wok dit in een wokpan met het gemaakte kruidenmengsel.
- Ondertussen bak je de kip schnitzels.
- Voeg de couscous aan de wok toe en roer dit er goed doorheen.
- Garneer de parelcouscous met wat feta blokjes en reepjes kip schnitzels.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle