Parelcouscous met sperzieboontjes & kipschnitzels.

Een lekker couscous gerecht die je snel op tafel hebt. Een lekker gerecht wat favoriet is bij kinderen!

Parelcouscous met sperziebonen & kipschnitzels.

Een lekker couscous gerecht die je snel op tafel hebt. Een lekker gerecht wat favoriet is bij kinderen!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram parelcouscous
  • 400 gram sperziebonen
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 kipschnitzels
  • blokjes feta
  • 1 tl chinese 5 kruiden (AH Euroma Jonnie boer)
  • 1 el ketjap manis
  • snuf zout
  • snuf peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de parelcouscous zoals op de verpakking staat vermeld. En zet apart.
  • Schil de wortel en snijd deze in dunne plakjes. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd door de helft. Kook de wortel en sperziebonen 5 minuten beetgaar.
  • Pel en snipper de ui en knoflook.
  • Meng 1 el olijfolie met ui en knoflook, 1 el ketjap, 1 tl kruidenmix en snuf peper en zout.
  • Giet de sperziebonen en worteltjes af en wok dit in een wokpan met het gemaakte kruidenmengsel.
  • Ondertussen bak je de kip schnitzels.
  • Voeg de couscous aan de wok toe en roer dit er goed doorheen.
  • Garneer de parelcouscous met wat feta blokjes en reepjes kip schnitzels.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord couscous, Kip & Gevogelte, makkelijke recepten, parelcouscous, sperziebonen

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk