Geroosterde Bloemkool met kruiden uit de oven.

Deze kruidige bloemkool roosjes zijn perfect als bijgerecht of als snack. Wedden dat je er niet vanaf kunt blijven! Heerlijk met een sausje van mayonaise en curry.

Geroosterde bloemkool met kruiden uit de oven

Deze kruidige bloemkool roosjes zijn perfect als bijgerecht of als snack. Wedden dat je er niet vanaf kunt blijven! Heerlijk met een sausje van mayonaise en curry.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Bijgerecht

Ingrediënten
  

  • 1 bloemkool, in kleine roosjes
  • 2 el olijfolie
  • 3 tl paprikapoeder
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 2 tl kipkruiden
  • ½ tl gemberpoeder
  • parmezaanse kaas, geraspt

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Was de bloemkoolroosjes en dep ze droog.
  • Meng in een kom de olijfolie, paprikapoeder, kerriepoeder, knoflookpoeder, kipkruiden en gemberpoeder.
  • Voeg de bloemkoolroosjes toe aan het kruidenmengsel en zorg ervoor dat alle roosjes gelijkmatig bedekt zijn.
  • Verspreid de bloemkoolroosjes gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Rooster de bloemkool in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 20-25 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.
  • Rasp de laatste 5 minuten wat parmezaanse kaas over de bloemkool.
  • Haal de bloemkool uit de oven en serveer direct.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bloemkool, gezonde snacks

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39