Carpaccio van rosbief.

Dit eenvoudige recept voor rosbief carpaccio is ontzettend lekker en perfect voor een lichte lunch of als voorgerecht.

Carpaccio van rosbief.

Dit eenvoudige recept voor rosbief carpaccio is ontzettend lekker en perfect voor een lichte lunch of als voorgerecht.
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 7 minuten
Gang voorgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 125 gram dun gesneden rosbief
  • 2 handen rucola of gemengde sla
  • handje geroosterde pijnboompitten
  • 50 gram Parmezaanse kaas, dun geschaafd of geraspt
  • 1 el balsamicoazijn
  • 2 el truffelmayonaise
  • zout en peper naar smaak

Instructies
 

  • Verdeel de dun gesneden rosbief gelijkmatig over twee borden.
  • Leg een handvol rucola of gemengde sla bovenop de rosbief.
  • Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en rooster de pijnboompitten tot ze goudbruin zijn.
  • Schaaf dunne plakjes Parmezaanse kaas over de salade.
  • Druppel de balsamicoazijn over de salade.
  • Verdeel de truffelmayonaise over de salade.
  • Strooi de geroosterde pijnboompitten gelijkmatig over de salade.
  • Breng eventueel op smaak met een beetje zout en peper.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord feestelijke hapjes, rosbief, voorgerechten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39