Havermout yoghurt pancakes met blauwe bessen & frambozen.

Dit gerecht is een ware feest op je ontbijtbord. Ik maak ze ook vaak voor lunch of geef ze mee naar school in een trommeltje, want koud zijn ze ook overheerlijk! Bekijk alle pancakes recepten hier!

Havermout yoghurt pancakes met blauwe bessen & frambozen.

Dit gerecht is een ware feest op je ontbijtbord. Ik maak ze ook vaak voor lunch of geef ze mee naar school in een trommeltje.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Ontbijt
Porties 6 pannenkoekjes

Ingrediënten
  

  • 1 ei
  • 15 gram havermout
  • 50 gram bloem
  • 125 ml halfvolle yoghurt
  • 1 tl bakpoeder
  • ½ zakje vanillesuiker
  • 15 gram basterdsuiker (kan je weglaten)
  • handje blauwe bessen
  • handje frambozen
  • kokosolie of boter
  • honing

Instructies
 

  • Voeg alle ingrediënten in een kom.
  • Roer alles goed door met een spatel.
  • Verwarm een koekenpan met wat kokosolie of boter en schep 6 hoopjes beslag.
  • Leg op het nog ongare beslag van elk pannenkoekje een paar blauwe bessen en frambozen.
  • Bak de pannenkoekjes in 5 minuten op laag vuur bruin en gaar. Keer halverwege. 
  • Garneer met een schepje yoghurt, fruit en honing.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord blauwebessen, frambozen, pancakes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk