Rabarbercake met kokos & frambozen.

Een frisse cake met de smaak van rabarber en frambozen. Aan rabarber moet je even wennen, want het smaakt wat zurig maar de cake is heerlijk!

Rabarbercake met kokos & frambozen.

Een frisse cake met de smaak van rabarber en frambozen. Aan rabarber moet je even wennen, want het smaakt wat zurig maar de cake is heerlijk!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 10 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 1 cake

Ingrediënten
  

  • 200 gram bloem
  • 130 gram boter
  • 150 gram suiker
  • 4 el kokosrasp
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 eieren
  • 200 gram rabarbermoes
  • snuf zout
  • handje frambozen
  • amandelschaafsel

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bak/cakeblik met bakpapier.
  • Klop de suiker en vanillesuiker met de boter. Klop de eieren hier doorheen en klop alles een paar minuten luchtig.
  • Roer met een spatel de bloem, kokosrasp, snuf zout, bakpoeder en rabarber er rustig doorheen.
  • Vul je bak/cakeblik met het beslag, duw een handje vol frambozen in de cake en garneer met amandelschaafsel.
  • Zet de cake in de oven voor 60 minuten en bak de cake gaar.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord cake, rabarber, rabarbercake

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39