Een frisse cake met de smaak van rabarber en frambozen. Aan rabarber moet je even wennen, want het smaakt wat zurig maar de cake is heerlijk!



Rabarbercake met kokos & frambozen.
Ingrediënten
- 200 gram bloem
- 130 gram boter
- 150 gram suiker
- 4 el kokosrasp
- 2 tl bakpoeder
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eieren
- 200 gram rabarbermoes
- snuf zout
- handje frambozen
- amandelschaafsel
Instructies
- Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bak/cakeblik met bakpapier.
- Klop de suiker en vanillesuiker met de boter. Klop de eieren hier doorheen en klop alles een paar minuten luchtig.
- Roer met een spatel de bloem, kokosrasp, snuf zout, bakpoeder en rabarber er rustig doorheen.
- Vul je bak/cakeblik met het beslag, duw een handje vol frambozen in de cake en garneer met amandelschaafsel.
- Zet de cake in de oven voor 60 minuten en bak de cake gaar.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle