Naanbrood maken kan ontzettend simpel zijn! Met een paar ingrediënten kan je iets heel lekkers maken en het is ook nog eens snel klaar! Heerlijk bij een curry gerecht.
Naanbrood met knoflook.
Ingrediënten
- 400 gram zelfrijzend bakmeel
- 300 ml volle yoghurt
- 6 knoflookteentjes
- olijfolie
- snuf zeezout
Instructies
- Voeg de zelfrijzend bakmeel, zout en yoghurt in een kom en kneed tot een deeg.
- Laat het deeg afgedekt 20 minuten rusten.
- Pers de knoflook in een bakje uit en meng dit met wat olijfolie.
- Smeer wat olijfolie aan je handen en maak ongeveer 8- 10 balletjes. (zo blijft het deeg niet aan je handen plakken). Laat ondertussen een koekenpan heet worden.
- Rol een balletje met een deegroller plat en leg deze in de hete pan. Smeer met een kwastje de knoflookolijfolie op het broodje.
- Bak het naanbrood in ongeveer 2 tot 3 minuten goudbruin aan beide kanten.
- Bestrooi ze nog even met wat zeezout.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle