Krieltjes uit de oven is sowieso al erg lekker maar wat dacht je met parmezaanse kaas? De Parmezaan geeft een heerlijk krokant korstje aan de aardappeltjes.
Parmezaanse krieltjes uit de oven.
Ingrediënten
- 600 gram krieltjes met schil
- 1 el rozemarijn
- 2 el tijm
- 2 el knoflookzout
- snuf zout
- scheut olijfolie
- 10 el geraspte parmezaanse kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de krieltjes in stukken en doe ze in een ovenschaal.
- Voeg vervolgens een scheut olijfolie, de kruiden en de helft van de Parmezaanse kaas toe.
- Roer alles goed door elkaar.
- Zet de schaal vervolgens 40 á 45 minuten in de oven en roer afentoe even om. De laatste 5 minuten voeg je de overige parmezaanse kaas over de aardappeltjes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle