Parmezaanse krieltjes uit de oven.

Krieltjes uit de oven is sowieso al erg lekker maar wat dacht je met parmezaanse kaas? De Parmezaan geeft een heerlijk krokant korstje aan de aardappeltjes.

Parmezaanse krieltjes uit de oven.

Krieltjes uit de oven is sowieso al erg lekker maar wat dacht je met parmezaanse kaas? De Parmezaan geeft een heerlijk krokant korstje aan de aardappeltjes.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 35 min
Totale tijd 40 min
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 gram krieltjes met schil
  • 1 el rozemarijn
  • 2 el tijm
  • 2 el knoflookzout
  • snuf zout
  • scheut olijfolie
  • 10 el geraspte parmezaanse kaas

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de krieltjes in stukken en doe ze in een ovenschaal.
  • Voeg vervolgens een scheut olijfolie, de kruiden en de helft van de Parmezaanse kaas toe.
  • Roer alles goed door elkaar en bestrooi nog met wat Parmezaanse kaas.
  • Zet de schaal vervolgens 40 á 45 minuten in de oven en roer afentoe even om. De krieltjes zijn klaar als ze mooi bruin zijn en zacht van binnen. (kan je testen met een vork)
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bijgerecht, hoofdgerecht, krieltjes, ovengerecht, parmezaansekaas

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk