Ik kan al blij worden van een boterham met pindakaas maar soms doe ik wat meer moeite voor een lunchgerecht. Wat dacht je van deze clubsandwich met zelfgemaakte eiersalade?
Clubsandwich met zelfgemaakte eiersalade.
Ingrediënten
- 6 bruine boterhammen
- 8 plakjes kipfilet
- 4 plakjes kaas
- sla
- 1 tomaat
- kwart komkommer
- 3 eieren
- 4 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- 1 tl kerriepoeder
- snuf zout
- peper
- zout
Instructies
- Kook 3 eieren hard en snijd de tomaat en komkommer in plakjes.
- Rooster het brood of bak het brood op laag vuur in een pan met een klein beetje boter. Het brood moet mooi krokant zijn.
- Zodra de eieren gekookt hebben, laten schrikken en af laten koelen.
- Meng in een kom 3 el mayonaise, mosterd, kerrie, peterselie, peper en zout en prak de eieren hierdoor heen.
- Nu is het tijd om te stapelen!
- Besmeer een sneetje brood met mayonaise, leg daar vervolgens sla, kipfilet, kaas, komkommer en tomaat op en dan gaat er nog een boterham op. Die besmeer je met een dikke laag eiersalade en als top komt er nog een boterham op. Dan nog even schuin doormidden snijden en dan heb je een heerlijke lunch!
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle