Clubsandwich met zelfgemaakte eiersalade.

Ik kan al blij worden van een boterham met pindakaas maar soms doe ik wat meer moeite voor een lunchgerecht. Wat dacht je van deze clubsandwich met zelfgemaakte eiersalade?

Clubsandwich met zelfgemaakte eiersalade.

Ik kan al blij worden van een boterham met pindakaas maar soms doe ik wat meer moeite voor een lunchgerecht. Wat dacht je van deze clubsandwich met zelfgemaakte eiersalade?
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 6 bruine boterhammen
  • 8 plakjes kipfilet
  • 4 plakjes kaas
  • sla
  • 1 tomaat
  • kwart komkommer
  • 3 eieren
  • 4 el mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl kerriepoeder
  • snuf zout
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Kook 3 eieren hard en snijd de tomaat en komkommer in plakjes.
  • Rooster het brood of bak het brood op laag vuur in een pan met een klein beetje boter. Het brood moet mooi krokant zijn.
  • Zodra de eieren gekookt hebben, laten schrikken en af laten koelen.
  • Meng in een kom 3 el mayonaise, mosterd, kerrie, peterselie, peper en zout en prak de eieren hierdoor heen.
  • Nu is het tijd om te stapelen!
  • Besmeer een sneetje brood met mayonaise, leg daar vervolgens sla, kipfilet, kaas, komkommer en tomaat op en dan gaat er nog een boterham op. Die besmeer je met een dikke laag eiersalade en als top komt er nog een boterham op. Dan nog even schuin doormidden snijden en dan heb je een heerlijke lunch!
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bananenbrood, clubsandwich, eiersalalde

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk