Javaanse bami.

Een heerlijk snel gerecht die je zeker moet proberen! Een smaakvolle bami met Javaanse kruidenpasta van Sorgh & Hoop.

Ook erg lekker met Javaanse Kipsaté!

Javaanse bami

Een heerlijk snel gerecht die je zeker moet proberen! Een smaakvolle bami met Javaanse kruidenpasta van Sorgh & Hoop.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pakje pakje Javaanse kruidenpasta 
  • 400 gram gram kipfilet in kleine stukjes
  • 300 gram spaghetti
  • 1 ui
  • 250 gram bamigroente
  • 2 el zoete ketjap manis
  • 2 el zoute ketjap manis
  • olijfolie
  • Gebakken uitjes
  • Seroendeng

Instructies
 

  • Kook de spaghetti beetgaar en giet af.
  • Snij de ui fijn en de kipfilet in kleine blokjes.
  • Verwarm wat olijfolie in een wokpan en bak de kipfilet met de ui op hoogvuur gaar.
  • Voeg na 5 minuten de bamigroente toe en roerbak dit mee.
  • Voeg de kruidenpasta met de zoete en zoute ketjap toe, roer door en laat dit zachtjes pruttelen.
  • Na 3 minuten kan je de spaghetti toevoegen en alles lekker goed mengen.
  • Garneer met gebakken uitjes en Seroendeng.
  • Eetsmakelijk!

Samenwerking en recept van Sorgh & Hoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk