Javaanse bami.

Een heerlijk snel gerecht die je zeker moet proberen! Ook erg lekker met Javaanse Kipsaté!

Javaanse bami.

Een heerlijk snel gerecht die je zeker moet proberen! Ook erg lekker met Javaanse Kipsaté!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pakje Javaanse kruidenpasta (Sorgh&Hoop)
  • 400 gram gram kipfilet in kleine stukjes
  • 300 gram spaghetti
  • 1 ui
  • 250 gram bamigroente
  • 2 el zoete ketjap manis
  • 2 el zoute ketjap manis
  • olijfolie
  • gebakken uitjes
  • Seroendeng

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Pel en snijd de ui fijn en de kipfilet in kleine blokjes.
  • Verhit wat olijfolie in een nokpan en bak de kipfilet gaar en voeg de ui erbij.
  • Voeg na 5 minuten de bami groente toe en roerbak dit mee.
  • Roer de kruidenpasta met de zoete en zoute ketjap erdoor en laat dit zachtjes pruttelen.
  • Na 3 minuten schep je de spaghetti erbij en meng alles door elkaar.
  • Garneer met gebakken uitjes en Seroendeng.
  • Eetsmakelijk!

Samenwerking en recept van Sorgh & Hoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle