Banaan-havermout koekjes.

Het recept voor deze havermoutkoekjes is eenvoudig en heel lekker! Suikervrij dus een gezond tussendoortje.

Banaan Havermout koekjes.

Het recept voor deze havermoutkoekjes is eenvoudig en heel lekker! Suikervrij dus een gezond tussendoortje.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Koek & Gebak, Snack
Porties 12 koeken

Ingrediënten
  

  • 3 bananen
  • 150 gram havermout
  • hand vol walnoten
  • hand vol pure hagelslag
  • 1 tl vanille extract
  • 1 el honing
  • 2 el kokosrasp

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Pureer de bananen.
  • Hak de walnoten fijn.
  • Voeg de havermout, walnoten, vanille, kokosrasp, honing en hageslag in een kom en roer alles goed door elkaar heen.
  • Bedek een bakplaat met bakpapier en schep met een lepel ongeveer 12 koekjes. Druk de koekjes wat platter zodat je platte koekjes krijgt.
  • Bak ze ongeveer 15 á 20 minuten gaar.
  • Laat de koekjes goed afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord banaan, havermout, havermoutkoekjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk