Het recept voor deze havermoutkoekjes is eenvoudig en heel lekker! Suikervrij dus een gezond tussendoortje.
Banaan Havermout koekjes.
Ingrediënten
- 3 bananen
- 150 gram havermout
- hand vol walnoten
- hand vol pure hagelslag
- 1 tl vanille extract
- 1 el honing
- 2 el kokosrasp
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Pureer de bananen.
- Hak de walnoten fijn.
- Voeg de havermout, walnoten, vanille, kokosrasp, honing en hageslag in een kom en roer alles goed door elkaar heen.
- Bedek een bakplaat met bakpapier en schep met een lepel ongeveer 12 koekjes. Druk de koekjes wat platter zodat je platte koekjes krijgt.
- Bak ze ongeveer 15 á 20 minuten gaar.
- Laat de koekjes goed afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle