Ik eet 5x in de week havermoutpap in de ochtend. Laatst kreeg ik de vraag of dit echt uit de magnetron kon. Waarom niet? Ik gebruik de zakjes van Quaker. Ideaal, want 1 zakje havermout is voldoende voor 1 persoon en je vult het lege zakje tot aan de streep met melk en klaar. Makkelijk toch!
Met havermout kan je zoveel variëren en het is ontzettend gezond voor je!
Havermoutpap uit de magnetron.
Ingrediënten
- 1 zakje havermoutpap van Quaker (27 gram)
- 180 ml melk
- snuf kaneel
- 1/2 appel
- handje blauwe bessen
Instructies
- Voeg de inhoud van het zakje havermout in een kom.
- Vul het lege zakje tot aan de streep met melk (180 ml)
- Roer dit even door en verwarm de pap in de magnetron.
- Hier gaat de magnetron op 750 WATT op 2 minuten.
- Roer een snufje kaneel doorheen.
- Garneer met wat schijfjes appel , blauwe bessen of ander fruit.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle