Pasta met doperwten, broccoli en filetlapjes.

Een heerlijke simpele pasta met tomatensaus gevuld met doperwten & broccoli. Dit keer maak ik de pasta met stukjes filetlapjes. Weer eens wat anders en ontzettend lekker!

Pasta met doperwten, broccoli en filelapjes.

Een heerlijke simpele pasta met tomatensaus gevuld met doperwten & broccoli. Dit keer maak ik de pasta met stukjes filetlapjes. Weer eens wat anders en ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram pasta naar keuze
  • 120 gram diepvries doperwten
  • 100 gram broccoli roosjes
  • 1 ui
  • 4 filetlapjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 400 gram tomatenblokjes (blikje)
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Pel en snipper de ui en knoflook fijn.
  • Verhit wat olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook voor 1 minuut. Voeg de doperwten & broccoli roosjes toe en roerbak dit mee.
  • Voeg na 10 minuten de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe. Roer alles goed door en laat dit zachtjes pruttelen.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de filetlapjes 2 minuten gaar. Keer halverwege. Snijd het vlees in reepjes en roer dit door de saus hee. Laat dit nog even een aantal minuten lekker mee pruttelen.
  • Roer de pasta door de saus en garneer eventueel met wat parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord filetlapjes, makkelijke recepten, pasta gerechten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk