Een heerlijke simpele pasta met tomatensaus gevuld met doperwten & broccoli. Dit keer maak ik de pasta met stukjes filetlapjes. Weer eens wat anders en ontzettend lekker!


Pasta met doperwten, broccoli en filelapjes.
Ingrediënten
- 150 gram pasta naar keuze
- 120 gram diepvries doperwten
- 100 gram broccoli roosjes
- 1 ui
- 4 filetlapjes
- 3 teentjes knoflook
- 400 gram tomatenblokjes (blikje)
- 1 groente bouillonblokje
- 1 el Italiaanse kruiden
- peper
- zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de ui en knoflook fijn.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook voor 1 minuut. Voeg de doperwten & broccoli roosjes toe en roerbak dit mee.
- Voeg na 10 minuten de tomatenblokjes en Italiaanse kruiden toe. Roer alles goed door en laat dit zachtjes pruttelen.
- Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de filetlapjes 2 minuten gaar. Keer halverwege. Snijd het vlees in reepjes en roer dit door de saus hee. Laat dit nog even een aantal minuten lekker mee pruttelen.
- Roer de pasta door de saus en garneer eventueel met wat parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle