Deze pastasaus is mega lekker en wij noemen deze pasta thuis ‘Hulkenpasta ‘
Zonder moeite zal deze pasta door de kinderen gegeten worden, want wie wil geen spierballen krijgen! De pasta is goed gevuld met gekruid kipgehakt, spinazie, venkel, tomaat en nog veel meer…
En… de pasta is ook nog eens snel klaar! Kijk snel voor het recept!
Pasta met spinazie – Hulkenpasta.
Ingrediënten
- 150 gram pasta naar keuze (volkoren is gezond)
- 1 ui
- 2 Knoflookteentjes
- 1 kleine venkel
- 200 gram kipgehakt
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1 el paprika poeder
- 3 handen bladspinazie
- 1 tomaat
- 150 ml kookroom
- 1 hand geraspte parmezaanse kaas
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de ui en pers de knoflook fijn. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd in kleine mini blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een wok en rul het kipgehakt met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder in 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en venkel toe en bak 5 minuten mee.
- Gooi de spinazie met de kookroom in de blender. Mix dit even 10 seconden fijn en voeg dit toe aan het gehaktmengsel.
- Halveer de tomaatjes en voeg dit toe aan de pan samen met de geraspte kaas. Laat de saus even 6 minuten zachtjes pruttelen.
- De pasta roeren we door de saus heen en genieten maar!
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle