Pasta spinazie – Hulkenpasta.

Deze pastasaus is mega lekker en die wil jij zeker maken! Wij noemen de pasta thuis ‘Hulkenpasta ‘
Zonder moeite zal deze pasta door de kinderen gegeten worden, want wie wil geen spierballen krijgen! De pasta is goed gevuld met gekruid kipgehakt, spinazie, venkel, tomaat en nog veel meer…
En… de pasta is ook nog eens snel klaar! Kijk snel voor het recept!

Pasta met spinazie – Hulkenpasta.

Deze pastasaus is mega lekker en die wil jij zeker maken! Wij noemen de pasta thuis ‘Hulkenpasta ‘ Zonder moeite zal deze pasta door de kinderen gegeten worden, want wie wil geen spierballen krijgen! De pasta is goed gevuld met gekruid kipgehakt, spinazie, venkel, tomaat en nog veel meer…En… de pasta is ook nog eens snel klaar! Geniet ervan.
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ui
  • 2 Knoflookteentjes
  • 1 kleine venkel
  • 250 gram pasta naar keuze (volkoren is gezond)
  • 200 gram kipgehakt
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 el  paprika poeder
  • 3 volle handen bladspinazie
  • 1 tomaat
  • 250 ml slagroom of kookroom light
  • 1 hand geraspte parmezaanse kaas
  • 1 el olijfolie

Instructies
 

  • Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta.
  • Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Verwijder de harde kern van de venkel en snijd in kleine mini blokjes.
  • Kook de pasta zoals op de verpakking staat en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.
  • Verhit de olijfolie in een wok en rul het kipgehak met de Italiaanse kruiden en paprikapoeder in 3 minuten. Voeg de ui, knoflook en venkel toe en bak 5 minuten mee.
  • Gooi de spinazie met de slagroom in de blender. Mix dit even 10 seconden fijn en voeg dit toe aan het gehaktmengsel.
  • Halveer de tomaatjes en voeg dit toe aan de pan samen met de geraspte kaas. Laat de saus even 6 minuten zachtjes pruttelen.
  • De pasta roeren we door de saus heen en genieten maar!
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord hoofdgerecht, hulkenpasta, kindvriendelijkerecepten, makkelijkerecepten, pasta, spinazie

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk