Dadels gevuld met pindakaas, chocolade & walnoten.

Ook zo zin in een gezonde snack? Wat dacht je van deze gevulde dadels met noten, pindakaas, chocolade en kokos. Wat een feest!

Gevulde dadels met pindakaas, chocolade & walnoten.

Ook zo zin in een gezonde snack? Wat dacht je van deze gevulde dadels met noten, pindakaas, chocolade en kokos. Wat een feest!
Voorbereidingstijd 2 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 6 stuks

Ingrediënten
  

  • 6 pitloze dadels
  • stukje pure chocolade
  • 6 tl pindakaas
  • 6 walnoten
  • kokosrasp

Instructies
 

  • Breek de chocolade en smelt dit au-bain-marie in een pannetje boven kokend water of in de magnetron.
  • Breek de walnoten in 2 stukjes.
  • Open een pitloze dadel en stop er een stukje walnoot in. Schep een tl pindakaas erin en knijp wat dicht. Herhaal dit met alle dadels.
  • Zet alvast een bakje klaar met wat kokosrasp.
  • Haal de dadels door de gesmolten chocolade en dan door de kokosrasp. Garneer met een stukje walnoot.
  • Leg de dadels in de koelkast en laat de chocolade uitharden.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord gevulde dadels, gezonde snacks, pindakaas

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk