Ook zo zin in een gezonde snack? Wat dacht je van deze gevulde dadels met noten, pindakaas, chocolade en kokos. Wat een feest!



Gevulde dadels met pindakaas, chocolade & walnoten.
Ingrediënten
- 6 pitloze dadels
- stukje pure chocolade
- 6 tl pindakaas
- 6 walnoten
- kokosrasp
Instructies
- Breek de chocolade en smelt dit au-bain-marie in een pannetje boven kokend water of in de magnetron.
- Breek de walnoten in 2 stukjes.
- Open een pitloze dadel en stop er een stukje walnoot in. Schep een tl pindakaas erin en knijp wat dicht. Herhaal dit met alle dadels.
- Zet alvast een bakje klaar met wat kokosrasp.
- Haal de dadels door de gesmolten chocolade en dan door de kokosrasp. Garneer met een stukje walnoot.
- Leg de dadels in de koelkast en laat de chocolade uitharden.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle