Met een paar ingrediënten maar je lekkere kokosmakronen!
Kokosmakronen.
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 100 gram kokosrasp
- 70 gram kristalsuiker
- snuf zout
- 150 gram pure chocolade
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
- Splits de eieren en klop het eiwit met vanillesuiker stijf tot een stevige schuim.
- Roer de suiker, zout en kokosrasp voorzichtig met een spatel door het schuim.
- Maak met de hand kleine bolletjes en leg ze op de bakplaat. Druk ze iets plat maar voorzichtig anders breken ze!
- Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
- Verwarm ondertussen een pan met water met daarop een bakje en laat de chocolade zachtjes hierin smelten. Dompel voorzichtig de onderkant van de koekjes erin en laat ze afkoelen en hard worden.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Die worden niet gebruikt. Die kan je eventueel gebruiken voor een ander gerecht die je binnen een dag gaat maken!
Wat gebeurt er met de eidooiers?