Kokosmakronen.

Een lekker recept voor snelle kokosmakronen. Makkelijk en hartstikke lekker!

Kokosmakronen.

Een lekker recept voor snelle kokosmakronen. Makkelijk en hartstikke lekker!
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 25 min
Gang Koek & Gebak
Porties 12 stuks

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 100 gram kokosrasp
  • 70 gram kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 150 gram pure chocolade
  • snuf zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Splits de eieren en klop het eiwit met vanillesuiker stijf tot een stevige schuim.
  • Roer voorzichtig met een spatel de suiker, zout en kokosrasp doorheen.
  • Maak met de hand kleine bolletjes en leg ze op de bakplaat. Druk ze nog even iets plat maar voorzichtig anders breken ze!
  • Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
  • Verwarm ondertussen een pan met water met daarop een bakje en laat de chocolade zachtjes hierin smelten. Dompel voorzichtig de onderkant van de koekjes erin en laat ze afkoelen en hard worden.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord koekjes, kokoskoekjes, kokosmakronen

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk