Kokosmakronen.

Met een paar ingrediënten maar je lekkere kokosmakronen!

Kokosmakronen.

Met een paar ingrediënten maar je lekkere kokosmakronen! 
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Koek & Gebak
Porties 12 stuks

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 gram kokosrasp
  • 70 gram kristalsuiker
  • snuf zout
  • 150 gram pure chocolade

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
  • Splits de eieren en klop het eiwit met vanillesuiker stijf tot een stevige schuim.
  • Roer de suiker, zout en kokosrasp voorzichtig met een spatel door het schuim.
  • Maak met de hand kleine bolletjes en leg ze op de bakplaat. Druk ze iets plat maar voorzichtig anders breken ze!
  • Bak de koekjes in 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
  • Verwarm ondertussen een pan met water met daarop een bakje en laat de chocolade zachtjes hierin smelten. Dompel voorzichtig de onderkant van de koekjes erin en laat ze afkoelen en hard worden.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord koekjes, kokoskoekjes, kokosmakronen

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

2 thoughts on “Kokosmakronen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk