Zelf tomatensoep maken is erg makkelijk en nog gezond ook! Binnen 30 minuten op tafel. Bekijk alle soep recepten hier!
Romige tomatensoep.
Ingrediënten
- 500 gram honingtomaten
- 1 groente bouillonblokje
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 500 ml water
- scheutje kookroom
- snuf basilicum
- olijfolie
Instructies
- Pel en snijd de ui fijn en pers de knoflook. Zet een pan op het vuur en fruit de ui en knoflook voor 3 minuten aan in de olijfolie.
- Was en snijd de tomaten in stukken. Voeg de tomaten toe en bak deze 5 min mee.
- Voeg het water en het groente bouillonblokje toe en laat nog 10 minuten zachtjes koken.
- Pureer nu alles met een staafmixer en roer een snuf basilicum doorheen. Schenk wat kookroom door de soep.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Heerlijk!