Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

BUDGET RECEPTEN DEEGWAREN & SOEPEN RECEPTEN

Romige tomatensoep.

Zelf tomatensoep maken is erg makkelijk en nog gezond ook! Binnen 30 minuten op tafel.

Romige tomatensoep.

Zelf tomatensoep maken is erg makkelijk en nog gezond ook! Binnen 30 minuten op tafel.
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 30 min
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht, Soep
Porties 4 kommen

Ingrediënten
  

  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 500 gram honingtomaten
  • 500 ml water
  • 1 groentebouillonblokje
  • scheutje kookroom
  • olijfolie
  • snuf basilicum

Instructies
 

  • Pel en snijd de ui fijn en pers de knoflook. Zet een pan op het vuur en fruit de ui en knoflook voor 3 minuten aan in de olijfolie. Was en snijd de tomaten in stukken. Voeg de tomaten toe en bak deze 5 min mee. Voeg het water en groentebouillonblokje toe en laat nog 10 minuten koken.
  • Pureer nu alles met een staafmixer en laat de tomatensoep zachtjes nog 2 minuten doorkoken. Schenk wat kookroom door de soep.
  • Garneer de soep met wat verse basilicum.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord soep, soep recepten, tomatensoep

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ramona

    5 sterren
    Heerlijk!

    augustus 4, 2022 at 10:26 AM
  • Leave a Reply

    Rating recept




    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.