Romige tomatensoep.

Zelf tomatensoep maken is erg makkelijk en nog gezond ook! Binnen 30 minuten op tafel. Bekijk alle soep recepten hier!

Romige tomatensoep.

Zelf tomatensoep maken is erg makkelijk en nog gezond ook! Binnen 30 minuten op tafel.
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht, Soep
Porties 4 kommen

Ingrediënten
  

  • 500 gram honingtomaten
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 500 ml water
  • scheutje kookroom
  • snuf basilicum
  • olijfolie

Instructies
 

  • Pel en snijd de ui fijn en pers de knoflook. Zet een pan op het vuur en fruit de ui en knoflook voor 3 minuten aan in de olijfolie.
  • Was en snijd de tomaten in stukken. Voeg de tomaten toe en bak deze 5 min mee.
  • Voeg het water en het groente bouillonblokje toe en laat nog 10 minuten zachtjes koken.
  • Pureer nu alles met een staafmixer en roer een snuf basilicum doorheen. Schenk wat kookroom door de soep.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord soep, soep recepten, tomatensoep

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Romige tomatensoep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle