Spaghetti met spinazie, spekjes en zongedroogde tomaten.

Geniet van deze verrukkelijke spaghetti met spinazie, spekjes en zongedroogde tomaten. Dit gerecht staat binnen no-time op tafel, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd na een hectische dag.

Spaghetti met spinazie, spekjes en zongedroogde tomaten.

Geniet van deze verrukkelijke spaghetti met spinazie, spekjes en zongedroogde tomaten. Dit gerecht staat binnen no-time op tafel, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd na een hectische dag.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram spaghetti
  • 300 gram bladspinazie, grof gesneden
  • 150 gram spekjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 rode uien, in parten
  • 10 zongedroogde tomaten, in reepjes gesneden
  • 150 gram slagroom
  • 1 el mosterd
  • parmezaanse geraspte kaas
  • peper en zout naar smaak

Instructies
 

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Bak de spekjes op middelhoog vuur tot ze knapperig zijn. Voeg de rode uien toe en bak tot ze zacht zijn.
  • Voeg de gehakte knoflook toe en bak kort tot het geurig is. Voeg dan de grof gesneden bladspinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is.
  • Voeg de zongedroogde tomaten toe en roer goed door.
  • Voeg de slagroom en mosterd toe. Meng alles goed door elkaar.
  • Schep de spaghetti erbij en schep alles goed door elkaar.
  • Breng op smaak met peper en zout. Roer flink wat van de Parmezaanse kaas erdoor en laat de saus een paar minuten sudderen totdat alles goed is gemengd.
  • Garneer de spaghetti met geraspte parmezaanse kaas en serveer gelijk.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta met spinazie, pasta recepten, spaghetti

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2024 | Eten met Danielle