Een snelle gezonde hap met paksoi, paprika en tonijn. Een lekker smaakvol gerecht en heerlijk met gebakken aardappeltjes of krieltjes. Bekijk al mijn salade recepten hier!
Paksoi woksalade met tonijn.
Ingrediënten
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 rood puntpaprika
- 1 stronk paksoi
- 450 gram aardappelschijfjes
- 1 el aardappelkruiden
- 1 el rozemarijn
- 1 el tijm
- roomboter
- 1 blikje tonijn
- 2 el sojasaus
- peper
- snuf zout
- olijfolie
Instructies
- Pel en snijd de ui in halve ringen, snijd de knoflook fijn en de puntpaprika in reepjes.
- Snijd de onderkant van de paksoi af en was de bladeren. Snijd de paksoi grof.
- marineer de aardappelschijfjes met tijm, rozemarijn, aardappelkruiden, snuf zout en wat olijfolie en bak ze gaar en krokant met wat roomboter in een koekenpan.
- Verhit olijfolie in een wokpan. Bak de ui en knoflook glazig en voeg de paprikareepjes toe. Voeg na 3 minuten de paksoi toe en wok dit 2 minuten mee.
- Laat de tonijn uitlekken.
- Voeg de sojasaus toe aan de paksoi en eventueel peper en zout naar smaak.
- Garneer de paksoi woksalade met de tonijn.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle