Aardappel eiersalade.

Zelfgemaakte aardappelsalade met augurkjesdoperwten en mayo-yoghurt dressing. Dit is echt lekker op een zomerse dag of bij de BBQ. Bekijk al mijn salade recepten hier!

Aardappel eiersalade.

Zelfgemaakte aardappelsalade met augurkjesdoperwten en mayo-yoghurt dressing. Dit is echt lekker op een zomerse dag of bij de BBQ.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram vastgekookte aardappelen
  • 2 eieren
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 rode ui
  • 4 augurken
  • 1 hand zilveruitjes
  • 1/2 blikje doperwten
  • 1 appel
  • bosje peterselie
  • peper
  • zout

Dressing

  • 3 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • 1 tl mosterd
  • 1/2 citroen

Instructies
 

  • Schil de aardappelen en snijd in stukjes. Kook de aardappelen met een groente bouillonblokje tot ze beetgaar zijn. Spoel ze met koud water af en laat ze afkoelen.
  • Kook 2 eieren hard en laat afkoelen.
  • Snijd de augurken, rode ui, zilveruitjes, peterselie, appel en eieren fijn. Snijd de aardappel in kleine stukjes. Voeg de doperwten toe en maak de dressing.
  • Voeg de dressing aan de aardappelsalade en meng alles goed door elkaar. Breng het op smaak met peper en zout.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappelsalade, bbq, eiersalade, salade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle