Zelfgemaakte aardappelsalade met augurkjes, doperwten en mayo-yoghurt dressing. Dit is echt lekker op een zomerse dag of bij de BBQ. Bekijk al mijn salade recepten hier!
Aardappel eiersalade.
Ingrediënten
- 500 gram vastgekookte aardappelen
- 2 eieren
- 1 groente bouillonblokje
- 1 rode ui
- 4 augurken
- 1 hand zilveruitjes
- 1/2 blikje doperwten
- 1 appel
- bosje peterselie
- peper
- zout
Dressing
- 3 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- 1 tl mosterd
- 1/2 citroen
Instructies
- Schil de aardappelen en snijd in stukjes. Kook de aardappelen met een groente bouillonblokje tot ze beetgaar zijn. Spoel ze met koud water af en laat ze afkoelen.
- Kook 2 eieren hard en laat afkoelen.
- Snijd de augurken, rode ui, zilveruitjes, peterselie, appel en eieren fijn. Snijd de aardappel in kleine stukjes. Voeg de doperwten toe en maak de dressing.
- Voeg de dressing aan de aardappelsalade en meng alles goed door elkaar. Breng het op smaak met peper en zout.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle