Krieltjes schotel met groenten.

Een heerlijk en makkelijk ovengerecht vol met groenten. Ik ben zelf gek op aardappeltjes met schil. Dit geeft toch een extra bite eraan.

Krieltjes schotel met groenten.

Een heerlijk en makkelijk ovengerecht vol met groenten. Ik ben zelf gek op aardappeltjes met schil. Dit geeft toch een extra bite eraan.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 aubergine
  • 400 gram ovenkrieltjes met rozemarijn & tijm (crisp.nl)
  • pot geroosterde puntpaprika's
  • 2 tl paprikapoeder
  • 200 gram haricots verts
  • feta
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de aubergine in kleine blokjes en bak ze voor 5 minuten in een koekenpan met olijfolie, peper & zout.
  • Meng in een ovenschool de aubergine, krieltjes, 2 tl paprikapoeder, olijfolie en wat peper en zout. Zet de schaal voor 25 minuten in de oven.
  • Kook de haricots verts beetgaar met wat zout.
  • Snijd de geroosterde paprika's in reepjes en snijd 80 gram feta in blokjes.
  • Voeg dit toe aan de ovenschaal en bak dit voor 5 minuten mee.
  • Verdeel dit over de borden met de haricots verts erbij.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappelschotel, krieltjes, ovenschotel

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk