Chocolade flikken.

Chocolade van chocolade maken? Deze chocolade flikken is zo makkelijk om te maken dat je dit eigenlijk niet eens een recept mag noemen. Ik noem het maar een tip van Daan.
Leuk om met de kinderen te maken! Met de heerlijke pure intense chocolade van Côte d’Or heb ik deze chocolade flikken gemaakt.

Chocolade flikken.

Chocolade van chocolade maken? Deze chocolade flikken is zo makkelijk om te maken dat je dit eigenlijk niet eens een recept mag noemen. Ik noem het maar een tip van Daan. Leuk om met de kinderen te maken! Met de heerlijke pure intense chocolade van Côte d’Or heb ik deze chocolade flikken gemaakt.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 35 minuten
Gang Snack
Porties 16 stuks

Ingrediënten
  

  • 1 reep pure chocolade intens 86% van Côte d’Or (of naar keuze)
  • topping naar keuze

Instructies
 

  • Breek de chocoladereep in stukjes en zet het bakje in de magnetron. Smelt de chocolade.
  • Leg een bakpapier klaar en schep met een tl 2 schepjes chocolade. Wrijf dit voorzichtig met de bolle kant van de tl rond. Maak tot de chocolade op is.
  • Versier met topping naar keuze. Dit kan noten, geboortemuisjes, vlokken, smarties, koekkruimels enz zijn.
  • Leg het bakpapier voor 20 minuten in de koelkast. Zodra ze hard zijn kan je de chocolade flikken eraf halen en lekker genieten met een kop thee.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord chocolade, chocoladeflikken, snoep

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle