Bagel met zalm & roomkaas.

Bagels zijn broodjes met een gat erin. Mijn zoon riep gisteren op de markt. Mam, ik wil morgen deze donuts eten. Nou prima toch! Een goed idee voor een heerlijke lunch! Soms mag je jezelf best verwennen.

Bagel met zalm & roomkaas.

Een goed idee voor een heerlijke lunch! Soms mag je jezelf best verwennen.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 4 bagels

Ingrediënten
  

  • 4 bagels (gekocht op de markt)
  • 1 pakje philadelphia roomkaas
  • 200 gram gerookte zalm
  • 1/2 komkommer
  • hand rucola sla
  • hand pijnboompitten (KoRo)
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Snijd de bagels open en verwarm ze in de broodrooster.
  • Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
  • Besmeer de onderkant van bagels in met de philadelphia roomkaas.
  • Snijd met de dunschiller lange plakken van de komkommer en leg op de roomkaas.
  • Daarna wat rucola sla en plakjes zalm. Garneer met de pijnboompitten en eventueel wat peper & zout.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bagels, broodje zalm

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk