Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ONTBIJT, LUNCH & DRANKJES RECEPTEN

Bagel met zalm & roomkaas.

Bagels zijn broodjes met een gat erin. Mijn zoon riep gisteren op de markt. Mam, ik wil morgen deze donuts eten. Nou prima toch! Een goed idee voor een heerlijke lunch! Soms mag je jezelf best verwennen.

Bagel met zalm & roomkaas.

Een goed idee voor een heerlijke lunch! Soms mag je jezelf best verwennen.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 10 min
Gang lunchgerecht
Porties 4 bagels

Ingrediënten
  

  • 4 bagels (gekocht op de markt)
  • 1 pakje philadelphia roomkaas
  • 200 gram gerookte zalm
  • 1/2 komkommer
  • hand rucola sla
  • hand pijnboompitten (KoRo)
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Snijd de bagels open en verwarm ze in de broodrooster.
  • Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
  • Besmeer de onderkant van bagels in met de philadelphia roomkaas.
  • Snijd met de dunschiller lange plakken van de komkommer en leg op de roomkaas.
  • Daarna wat rucola sla en plakjes zalm. Garneer met de pijnboompitten en eventueel wat peper & zout.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bagels, broodje zalm

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.