Bagels zijn broodjes met een gat erin. Mijn zoon riep gisteren op de markt. Mam, ik wil morgen deze donuts eten. Nou prima toch! Een goed idee voor een heerlijke lunch! Soms mag je jezelf best verwennen.



Bagel met zalm & roomkaas.
Ingrediënten
- 4 bagels (gekocht op de markt)
- 1 pakje philadelphia roomkaas
- 200 gram gerookte zalm
- 1/2 komkommer
- hand rucola sla
- hand pijnboompitten (KoRo)
- peper
- zout
Instructies
- Snijd de bagels open en verwarm ze in de broodrooster.
- Rooster de pijnboompitten en zet opzij.
- Besmeer de onderkant van bagels in met de philadelphia roomkaas.
- Snijd met de dunschiller lange plakken van de komkommer en leg op de roomkaas.
- Daarna wat rucola sla en plakjes zalm. Garneer met de pijnboompitten en eventueel wat peper & zout.
- Eetsmakelijk!



Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle