Asperges met kerrie tagliatelle.

Zin in een romige pasta met kerrie en asperges? Dit gerecht zal in de smaak vallen bij groot en klein!

Asperges met kerrie Tagliatelle.

Zin in een romige pasta met kerrie en asperges? Dit gerecht zal in de smaak vallen bij groot en klein!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram tagliatelle
  • 600 gram asperges
  • 100 gram kastanje champignons
  • blikje Bonduelle Edamame bonen
  • 1 pakje boursin cuisine knoflook & fijne kruiden
  • 1 ui
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 groente bouillonblokje
  • 4 zalmfilet
  • plantaardige boter
  • peper
  • zout
  • peterselie

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Schil de asperges en snijd door de helft.
  • Kook ze 7 minuten met een groente bouillonblokje beetgaar.
  • Pel en snijd de ui fijn en de champignons in plakjes.
  • Verwarm in een wokpan wat boter en bak de ui glazig. Voeg na 2 minuten de plakjes champignons toe.
  • voeg 2 tl kerriepoeder aan de ui en champignons toe en roer dit goed door. Schep de Boursin toe en roer zachtjes door en laat dit zachtjes pruttelen.
  • Dep de zalm droog, strooi wat met peper & zout en bak op de grillplaat 3 min om en om gaar.
  • Giet de asperges af en zet even opzij.
  • Giet de tagliatelle af en voeg toe aan de pan met boursin en roer dit goed om.
  • Giet de edamame bonen af en voeg toe aan de pan.
  • Garneer de borden met de tagliatelle, met de asperges over de pasta en garneer met de zalm en wat fijngesneden peterselie.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord asperges, pasta gerechten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk