Zin in een romige pasta met kerrie en asperges? Dit gerecht zal in de smaak vallen bij groot en klein!
Asperges met kerrie Tagliatelle.
Ingrediënten
- 300 gram tagliatelle
- 600 gram asperges
- 100 gram kastanje champignons
- blikje Bonduelle Edamame bonen
- 1 pakje boursin cuisine knoflook & fijne kruiden
- 1 ui
- 2 tl kerriepoeder
- 1 groente bouillonblokje
- 4 zalmfilet
- plantaardige boter
- peper
- zout
- peterselie
Instructies
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schil de asperges en snijd door de helft.
- Kook ze 7 minuten met een groente bouillonblokje beetgaar.
- Pel en snijd de ui fijn en de champignons in plakjes.
- Verwarm in een wokpan wat boter en bak de ui glazig. Voeg na 2 minuten de plakjes champignons toe.
- voeg 2 tl kerriepoeder aan de ui en champignons toe en roer dit goed door. Schep de Boursin toe en roer zachtjes door en laat dit zachtjes pruttelen.
- Dep de zalm droog, strooi wat met peper & zout en bak op de grillplaat 3 min om en om gaar.
- Giet de asperges af en zet even opzij.
- Giet de tagliatelle af en voeg toe aan de pan met boursin en roer dit goed om.
- Giet de edamame bonen af en voeg toe aan de pan.
- Garneer de borden met de tagliatelle, met de asperges over de pasta en garneer met de zalm en wat fijngesneden peterselie.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle