Asperges met kerrie Tagliatelle.

Liefhebbers voor aspergers, let op! ik heb iets lekkers voor jullie! Zin in een romige pasta met kerrie en asperges? Dit gerecht zal in de smaak vallen bij groot en klein!

Asperges met kerrie Tagliatelle.

Liefhebbers voor aspergers, let op! ik heb iets lekkers voor jullie! Zin in een romige pasta met kerrie en asperges? Dit gerecht zal in de smaak vallen bij groot en klein!
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 30 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 300 gram tagliatelle
  • 600 gram asperges
  • 100 gram kastanje champignons
  • blikje Bonduelle Edamame bonen
  • 1 boursin cuisine knoflook & fijne kruiden
  • 1 ui
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 groentebouillonblokje
  • 4 zalmfilet
  • plantaardige boter
  • peper
  • zout
  • peterselie

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle zoals op verpakking staat vermeld.
  • Was en schil de asperges en snijd door de helft.
  • Kook de asperges met een groentebouillonblokje 10 minuten beetgaar.
  • Snijd de ui fijn en de champignons in plakjes.
  • Verwarm in een wokpan wat boter en bak hier de ui in. Voeg na 2 minuten de plakjes champignons toe en bak dit mee.
  • voeg 2 tl kerriepoeder aan de ui en champignons toe en roer dit goed door. Schep de Boursin toe en roer zachtjes door en laat dit zachtjes pruttelen.
  • Dep de zalm droog, strooi wat met peper & zout en bak op de grillplaat 3 min om en om.
  • Giet de asperges af en zet even opzij.
  • Giet de tagliatelle af en voeg toe aan de pan met boursin en roer dit goed om.
  • Giet de edamame bonen af en voeg toe aan de pan.
  • Garneer de borden met de tagliatelle, met de asperges over de pasta en garneer met wat fijngesneden peterselie en zalm.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord asperges, pasta gerechten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk