Een snelle Thaise wokgerecht die je binnen 20 minuten op tafel hebt. Gezond en lekker met de knoflook biefstukreepjes.
Thaise wok met biefstukreepjes.
Een snelle Thaise wokgerecht die je binnen 20 minuten op tafel hebt. Gezond en lekker met de knoflook biefstukreepjes.
Ingrediënten
- 150 gram volkorenrijst
- 2 stuks kogelbiefstuk
- 400 gram Thaise wokgroente
- 2 teentjes knoflook
- 1 groentebouillonblokje
- 3 el ketjap manis
- 4 el sojasaus
- 2 el honing
- 3 el water
- snuf zout
Instructies
- Kook de rijst volgens beschrijving van de verpakking.
- Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
- Pers de knoflook en meng dit samen met de ketjap manis en snuf zout met de biefstukreepjes en zet opzij.
- Wok de Thaise wokgroente met een klein scheutje olijfolie.
- Verkruimel een groentebouillonblokje boven de wok met 3 el water, sojasaus en honing. Laat dit zachtjes voor 5 minuten stoven.
- Verhit een koekenpan en bak de biefstukreepjes kort aan. (2 minuten)
- Serveer de rijst met de wokgroente en leg de reepjes biefstuk bovenop.
- Garneer met eventueel wat sesamzaadjes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
2 Comments
Dit ziet er goed uit. Vanavond gaan wij hem maken alleen met witte rijst.
januari 5, 2022 at 1:47 PM
januari 5, 2022 at 1:42 PMEen lekker en easy recept die wij zeker vaker gaan maken.