Een makkelijk Thaise wokgerecht die je binnen 20 minuten op tafel hebt. Gezond en lekker met de knoflook biefstukreepjes.
Thaise wok met biefstukreepjes.
Ingrediënten
- 150 gram volkorenrijst
- 2 stuks kogelbiefstuk
- 400 gram Thaise wokgroente
- 2 teentjes knoflook
- 1 groente bouillonblokje
- 3 el ketjap manis
- 4 el sojasaus
- 2 el honing
- 3 el water
- snuf zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de rijst volgens beschrijving van de verpakking.
- Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
- Pers de knoflook en meng dit samen met de ketjap manis en snuf zout met de biefstukreepjes en zet opzij.
- Wok de Thaise wokgroente met een klein scheutje olijfolie.
- Verkruimel een groente bouillonblokje boven de wok met 3 el water, sojasaus en honing. Laat dit zachtjes voor 5 minuten stoven.
- Verhit een koekenpan en bak de biefstukreepjes kort aan. (2 minuten)
- Serveer de rijst met de wokgroente en leg de reepjes biefstuk bovenop.
- Garneer met eventueel wat sesamzaadjes.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Dit ziet er goed uit. Vanavond gaan wij hem maken alleen met witte rijst.
Een lekker en easy recept die wij zeker vaker gaan maken.