Gek op pastasalades? Maak dan eens deze pastasalade met paprika, spekjes, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Super lekker als avondeten of als lunch. Bekijk al mijn salade recepten hier!



Pasta pesto salade met paprika & spekjes.
Ingrediënten
- 150 gram pasta
- 1 groente bouillonblokje
- 100 gram spekjes
- 1 rode ui
- 1 rood paprika
- 1 geel paprika
- ¼ komkommer
- 3 el rode pesto
- 50 gram rucola sla
- handje pijnboompitten
- rasp parmezaanse kaas
- snuf italiaanse kruiden
- scheutje extra olijfolie
Instructies
- Bak de spekjes lekker krokant en zet opzij.
- Rooster de pijnboompitten.
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de ui, paprika's en komkommer in kleine blokjes.
- Doe de pasta in een kom, samen met de spekjes, rucola sla, paprika, ui, komkommer, geraspte parmezaanse kaas, pesto, Italiaanse kruiden en pijnboompitten. Meng alles goed door elkaar met een scheutje olijfolie.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle