Tzatziki is een Griekse yoghurtsaus die je kunt serveren bij vlees, gebakken aardappeltjes of als dip met brood. Ontzettend lekker en makkelijk om te maken.



Tzatziki
Ingrediënten
- 250 ml Griekse yoghurt
- 3 teentjes knoflook
- 1/2 komkommer
- extra vierge olijfolie
- snuf zout
- snuf peper
- snuf munt
Instructies
- Schep de yoghurt in een bak.
- Pers de knoflook uit en roer dit door de yoghurt.
- Rasp de komkommer en knijp alle vocht eruit.
- Roer de komkommer door de yoghurt. Breng op smaak met een snuf zout en peper en olijfolie. Zet in de koelkast.
- Garneer voor het serveren met wat munt en besprenkel met wat olijfolie.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle