Tzatziki.

Tzatziki is een Griekse yoghurtsaus die je kunt serveren bij vlees, gebakken aardappeltjes of als dip met brood. Ontzettend lekker en makkelijk om te maken.

Tzatziki

Tzatziki is een Griekse yoghurtsaus die je kunt serveren bij vlees, gebakken aardappeltjes of als dip met brood. Ontzettend lekker en makkelijk om te maken.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 ml Griekse yoghurt
  • 3 teentjes knoflook
  • 1/2 komkommer
  • extra vierge olijfolie
  • snuf zout
  • snuf peper
  • snuf munt

Instructies
 

  • Schep de yoghurt in een bak.
  • Pers de knoflook uit en roer dit door de yoghurt.
  • Rasp de komkommer en knijp alle vocht eruit.
  • Roer de komkommer door de yoghurt. Breng op smaak met een snuf zout en peper en olijfolie. Zet in de koelkast.
  • Garneer voor het serveren met wat munt en besprenkel met wat olijfolie.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord griekse recepten, saus

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle