Pasta met Chili Sin Carne.

Een lekker en makkelijk gerecht wat snel op tafel staat. Deze pasta zal je verrassen!

Pasta met Chili Sin Carne.

Een lekker en makkelijk gerecht wat snel op tafel staat. Deze pasta zal je verrassen!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram volkoren pasta
  • geraspte kaas
  • snuf peterselie
  • 1 rood paprika
  • 1/2 wortel
  • klein blikje doperwten
  • blik tomatenblokjes
  • blikje kidneybonen
  • 1 ui
  • 1 zakje Santa Maria Chili con carne kruidenmix

Of je kan helemaal makkelijk doen en 1 pot chili con carne van Hak gebruiken.

    Instructies
     

    • Kook de pasta volgens bereiding.
    • Pel en snipper de ui en snijd de paprika in stukjes en de wortel in dunne schijfjes. Laat de kidneybonen uitlekken.
    • Bak met wat olijfolie de groente 8 minuten aan en voeg de tomatenblokjes en de chili con carne kruiden toe. Laat dit 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de kidneybonen en doperwten toe en roer dit er goed doorheen.
    • Wil je heel makkelijk doen dan verwarm de chili con carne van Hak en kan je stap 1 en 2 overslaan.
    • Garneer met wat peterselie en geraspte kaas en serveer met wat salade.
    • Eetsmakelijk!
    Trefwoord chili sin carne, pasta

    Heb je dit recept gemaakt?
    Deel het op Instagram of Facebook

    En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Rating recept




    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Copyright 2022 | Danielle Westdijk