Pasta met Chili Sin Carne.

Een lekker en makkelijk gerecht wat snel op tafel staat. Deze pasta zal je verrassen!

Pasta met Chili Sin Carne.

Een lekker en makkelijk gerecht wat snel op tafel staat. Deze pasta zal je verrassen!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram volkoren pasta
  • 1 rood paprika
  • 1 ui
  • ½ wortel
  • klein blikje doperwten
  • blik tomatenblokjes
  • blikje kidneybonen
  • geraspte kaas
  • snuf peterselie
  • 1 zakje Santa Maria Chili con carne kruidenmix
  • olijfolie

Of je kan helemaal makkelijk doen en 1 pot chili con carne van Hak gebruiken.

    Instructies
     

    • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    • Pel en snipper de ui en snijd de paprika in stukjes en de wortel in dunne schijfjes. Laat de kidneybonen uitlekken.
    • Bak met wat olijfolie de groente 8 minuten aan en voeg de tomatenblokjes en de chili con carne kruiden toe. Laat dit 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de kidneybonen en doperwten toe en roer dit er goed doorheen.
    • Garneer met wat peterselie en geraspte kaas en serveer met wat salade.
    • Eetsmakelijk!
    Trefwoord chili sin carne, pasta

    Heb je dit recept gemaakt?
    Deel het op Instagram of Facebook

    En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Rating recept




    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Copyright 2023 | Danielle Westdijk