Een lekker en makkelijk gerecht wat snel op tafel staat. Deze pasta zal je verrassen!
Pasta met Chili Sin Carne.
Ingrediënten
- 250 gram volkoren pasta
- 1 rood paprika
- 1 ui
- ½ wortel
- klein blikje doperwten
- blik tomatenblokjes
- blikje kidneybonen
- geraspte kaas
- snuf peterselie
- 1 zakje Santa Maria Chili con carne kruidenmix
- olijfolie
Of je kan helemaal makkelijk doen en 1 pot chili con carne van Hak gebruiken.
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de ui en snijd de paprika in stukjes en de wortel in dunne schijfjes. Laat de kidneybonen uitlekken.
- Bak met wat olijfolie de groente 8 minuten aan en voeg de tomatenblokjes en de chili con carne kruiden toe. Laat dit 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de kidneybonen en doperwten toe en roer dit er goed doorheen.
- Garneer met wat peterselie en geraspte kaas en serveer met wat salade.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle