Romige spaghetti met garnalen.

Een heerlijke snelle pasta met spinazie en garnalen. Binnen 20 minuten staat dit gerecht op tafel.

Romige spaghetti met garnalen.

Een heerlijke snelle pasta met spinazie en garnalen. Binnen 20 minuten staat dit gerecht op tafel.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram diepvries reuze garnalen (gepeld) en laten ontdooid)
  • 200 gram spaghetti
  • 150 gram bladspinazie
  • 100 ml kookroom
  • 1 ui
  • 6 teentjes knoflook
  • peper
  • zout
  • ½ pakje boursin Knoflook & fijne kruiden
  • 1 groente bouillonblokje
  • parmezaanse kaas
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de spaghetti met een groente bouillonblokje beetgaar.
  • Marineer de garnalen met 4 geperste knoflookteentjes, zout en peper en zet opzij.
  • Pel en snipper de ui en pers de overige knoflook fijn en snijd de spinazie in reepjes.
  • Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui met knoflook op middelhoog vuur glazig.
  • Voeg de gemarineerde garnalen toe en bak deze 2 minuten mee.
  • Voeg de spinazie toe en roerbak dit zachtjes mee tot het slinkt.
  • Voeg de boursin, kookroom en wat geraspte parmezaanse kaas toe en laat dit zachtjes pruttelen. De saus zal dikker worden.
  • Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Garneer met parmezaanse kaas.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta, schaaldieren

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39