Een heerlijke snelle pasta met spinazie en garnalen. Binnen 20 minuten staat dit gerecht op tafel.



Romige spaghetti met garnalen.
Ingrediënten
- 400 gram diepvries reuze garnalen (gepeld) en laten ontdooid)
- 150 gram spaghetti
- 150 gram bladspinazie
- 100 ml kookroom
- 1 ui
- 6 teentjes knoflook
- peper
- zout
- ½ pakje boursin Knoflook & fijne kruiden
- 1 groente bouillonblokje
- parmezaanse kaas
- olijfolie
Instructies
- Kook de spaghetti met een groente bouillonblokje beetgaar.
- Marineer de garnalen met 4 geperste knoflookteentjes, zout en peper en zet opzij.
- Pel en snipper de ui en pers de overige knoflook fijn en snijd de spinazie in reepjes.
- Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui met knoflook op middelhoog vuur glazig.
- Voeg de gemarineerde garnalen toe en bak deze 2 minuten mee.
- Voeg de spinazie toe en roerbak dit zachtjes mee tot het slinkt.
- Voeg de boursin, kookroom en wat geraspte parmezaanse kaas toe en laat dit zachtjes pruttelen. De saus zal dikker worden.
- Breng eventueel op smaak met peper en zout.
- Garneer met parmezaanse kaas.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle