Heerlijke zoete, zachte muffins waar elk kind wel blij van zal worden. Een muffin vol met chocolade en fruit.



Muffins met peer & chocolade.
Ingrediënten
- 125 gram bloem
- 1 ei
- 2 tl bakpoeder
- 100 gram pure hagelswag van hagelswag
- 1 grote peer
- 125 gram aardbei yoghurt (activa)
- 30 ml melk
- 50 ml zonnebloemolie
- 30 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Vul de muffinblik met papieren muffinvormpjes.
- Schil en snijd de peer in kleine stukjes.
- Meng de bloem, ei, bakpoeder, hagelswag, stukjes peer, yoghurt, melk, zonnebloemolie, suiker en vanillesuiker met elkaar.
- Roer alles goed door, zodat alles gemengd is.
- Verdeel het beslag over de vormpjes en bak de muffins in 15 á 20 minuten gaar.
- Laat ze wat afkoelen.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle