Muffins met peer & chocolade.

Heerlijke zoete, zachte muffins waar elk kind wel blij van zal worden. Een muffin vol met chocolade en fruit.

Muffins met peer & chocolade.

Heerlijke zoete, zachte muffins waar elk kind wel blij van zal worden. Een muffin vol met chocolade en fruit. 
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 8 muffins

Ingrediënten
  

  • 125 gram bloem
  • 1 ei
  • 2 tl bakpoeder
  • 100 gram pure hagelswag van hagelswag
  • 1 grote peer
  • 125 gram aardbei yoghurt (activa)
  • 30 ml melk
  • 50 ml zonnebloemolie
  • 30 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Vul de muffinblik met papieren muffinvormpjes.
  • Schil en snijd de peer in kleine stukjes.
  • Meng de bloem, ei, bakpoeder, hagelswag, stukjes peer, yoghurt, melk, zonnebloemolie, suiker en vanillesuiker met elkaar.
  • Roer alles goed door, zodat alles gemengd is.
  • Verdeel het beslag over de vormpjes en bak de muffins in 15 á 20 minuten gaar.
  • Laat ze wat afkoelen.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bakrecepten, muffins, peermuffins, tussendoortje

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Eten met Danielle