Witlofsalade.

Een heerlijke romige witlofsalade vol met appeltjes. Een salade die altijd goed is en overal als bijgerecht gebruikt kan worden. Bekijk al mijn salade recepten hier!

Witlof salade.

Een heerlijke romige witlofsalade vol met appeltjes. Een salade die altijd goed is en overal als bijgerecht gebruikt kan worden.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
10 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 stronken witlof
  • 1 appel
  • 40 gram walnoten
  • 5 dadels (zonder pit)

Voor de dressing:

  • 1 el mayonaise
  • 2 tl basterdsuiker
  • 1 el witte wijnazijn

Instructies
 

  • Verwijder de buitenste bladeren van de witlof en snijd de bittere binnenkant er samen met het kontje af en snijd in repen.
  • Snijd de appel in dunne reepjes en hak de walnoten. Meng de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar.
  • Voeg de gehakte walnoten, de stukjes gesneden dadels en appel bij de witlof en meng goed door met de dressing.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord frisse salade, witlofsalade

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39